Terug naar overzicht

The Hunting Lodge

Klanten
beoordeling
0,0

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe en het uitzicht op kasteel Rosendael maakt The Hunting Lodge al een overweldigende indruk. En dan bent u nog niet eens binnen! Want een enthousiast team zorgt voor een gastvrij ontvangst en weet u te verrassen met een authentieke keuken waaraan een moderne twist is gegeven.
Een culinair paradijs!

Bij The Hunting Lodge draait het om puur en eerlijk koken. De seizoenen vinden hun creatieve vertaling in de keuken. Daarbij wordt er vaak een verrassende twist aan klassieke gerechten gegeven waarbij de herkenbaarheid van de ingrediënten altijd voorop staat. Koken met respect voor het product of een bereidingswijze.

“Ieder gerecht komt ergens vandaag en heeft een verhaal.”
The Hunting Lodge heeft met haar verschillende ruimtes op elke vraag een passend antwoord. Van een gezellig diner met vrienden, een receptie in de tuin, tot een professionele presentatie voor uw bedrijf.

The Hunting Lodge beschikt met haar monumentale muziekkoepel over een prachtige locatie voor het vieren van het huwelijk. Van het voltrekken van het burgerlijk huwelijk, tot een uitgebreid diner met feestavond.
Gastvrij, enthousiast en een persoonlijke benadering is waar The Hunting Lodge voor staat. Het zijn juist de kleine dingen waardoor u het gevoel krijgt thuis te komen.
Ook voor een afscheid kunt u in één van de stijlvolle zalen terecht.

Afscheid nemen kan maar één keer. Met elkaar de tijd er voor nemen en er een persoonlijke invulling aan geven, is heel erg belangrijk.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ, Rozendaal

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met The Hunting Lodge voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Beekhuizenseweg 1, 6891 CZ, Rozendaal
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje