0
Terug naar overzicht

Uitvaartzorg De Hoeve

Klanten
beoordeling
0,0

Uitvaartboerderij

Uitvaartzorg De Hoeve beschikt over een uniek rouwcentrum: een prachtige boerderij middenin de Krimpenerwaard. Hier krijgt u de tijd om in alle rust en ruimte afscheid te nemen van uw dierbare. Wij beschikken over twee 24-uurs familiekamers in huiselijke sfeer, die voorzien zijn van alle gemakken en faciliteiten. Denk hierbij aan slaapvertrekken, sanitair en een keuken. Tevens hebben wij een aula voor afscheidsdiensten en een parkeerterrein met voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Mocht u geen gebruik willen maken van ons rouwcentrum, dan hebben wij vanzelfsprekend ook goede contacten met rouwcentra, begraafplaatsen en crematoria in de regio. Daarnaast is het altijd mogelijk om thuisopbaring te bespreken. 

Uniek en toegankelijke uitvaartlocatie

Naast het gebruik maken van de uitvaartboerderij, kunt u bij ons ook terecht om belangrijk werk uit handen geven waar wij op betrouwbare en ervaren wijze mee omgaan. Uitvaartzorg De Hoeve stelt samen met u een unieke en persoonlijke uitvaart samen. Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij het afscheid van uw naaste van A tot Z. We zijn uniek en toegankelijk voor iedereen, ongeacht of en waar u verzekerd bent.

Geen afscheid is standaard

Teun Haag, adjunct-directeur bij Uitvaartzorg De Hoeve vertelt: mede door onze eigen uitvaartboerderij, zijn wij een onderneming die afwijkt van het standaard. Uiteraard werken wij volgens de geldende protocollen in de uitvaartbranche, maar bij onze onderneming is veel mogelijk. Een stoet met auto’s, een koets, rijden met een motor met zijspan of op een Harley Davidson. Ook voor kerkelijke uitvaarten kunt u bij ons terecht. Dat maakt ons uniek. Het belangrijkste hierbij is de persoonlijke zorg. Bij ons bent u geen nummer. Wij nemen alle tijd voor u, omdat geen enkele afscheid standaard is.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Benedenberg 83, 2861 LD, Bergambacht

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Uitvaartzorg De Hoeve voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Benedenberg 83, 2861 LD, Bergambacht
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje