Terug naar overzicht

Villa Westend

Klanten
beoordeling
0,0

Villa Westend is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station. Goed bereikbaar, ver van de hectiek van alledag. Met een gastvrij team van medewerkers die ervoor zorgt dat u zich bij ons thuis voelt. Voor de deur hebben wij gratis parkeergelegenheid.

Na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Steun geven en condoleren in een rustige mooie omgeving waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook veel aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie hapjes. Villa Westend is zo’n bijzondere uitvaartlocatie.

Ons restaurant is gebouwd aan een privéstrand met vrij uitzicht over de Westbroekplas. 's zomers kunt u dineren op ons terras of met de voetjes in het zand, met uitzicht op een prachtige zonsondergang. 's winters geniet u in ons sfeervolle restaurant van de prachtige skyline aan de overkant van het meer.
Met twee aparte zalen voorzien van eigen entree, garderobe en toiletgroep en terras is onze locatie geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 500 gasten. U beschikt dan over een eigen afgesloten ruimte waar u samen kunt zijn met familie en vrienden.

Villa Westend is dagelijks geopend voor voor lunch en diner en heeft ook voldoende beschikbaarheid voor een familiediner. Wij hebben een verrassende menukaart met als concept shared dining. Wij werken met verse, eerlijke en lokale producten. Ambachtelijk en met liefde en aandacht voor u bereid.

Wij zijn 7 dagen per week geopend van 10:00 – 23:00 / 00:00

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westlaan 41, 1991 AL , Velserbroek

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Villa Westend voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Westlaan 41, 1991 AL , Velserbroek
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje