Terug naar overzicht

Fonckle

Klanten
beoordeling
0,0

Zorgeloos nalaten? Regel het samen met Fonckle!

Ooit nagedacht over een nalatenschapscoach? Een nalatenschapscoach biedt een luisterend oor, kan structuur aanbrengen, helpt met het nemen van lastige beslissingen en is als de spin in het web bij regelwerk.

Voor een testament ga je naar de notaris, voor de uitvaart ga je naar een uitvaartonderneming, maar hoe laat je praktisch en emotioneel gezien je naasten na?

Vooraf je wensen en gegevens vastleggen voorkomt veel puzzelwerk en vragen bij je nabestaanden. Door jouw wensen uit te spreken en vast te leggen kunnen zij handelen in jouw geest, zonder dat ze met vragen en twijfels blijven zitten. Dat draagt bij aan een positieve verwerking van het rouwproces.

Mocht je er onverhoopt niet uitkomen als erfgenaam, denk dan eens aan mediation. Helaas wordt momenteel 1 op de 3 erfenissen niet zonder ruzie verdeeld. Bij mediation wordt er gekeken naar constructieve oplossingen die bij alle partijen draagvlak hebben.

Suzan van de Vorst is gecertificeerd ICR Erkend Nalatenschapscoach en Mediator. Ze levert maatwerk, door met een persoonlijke aanpak te werk te gaan, jouw wensen altijd op de eerste plaats te zetten en als onpartijdige deskundige te begeleiden bij conflicten.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Asterlaan 2, 5582 EH, Waalre

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Fonckle voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Asterlaan 2, 5582 EH, Waalre
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje