0
Terug naar overzicht

BIO SAC 200

Klanten
beoordeling
0,0

BIO SAC 200 een duurzame en natuurlijke manier van opbaren

Thuis afscheid nemen op een mooie en serene manier is nu mogelijk met BIO SAC 200. Dit is een natuurlijk en biologisch product wat ervoor zorgt dat uw geliefde gedurende ongeveer vijf dagen mooi opgebaard kan worden, zonder koelplaat of invasieve behandeling. 

De Spaanse producent, die zelf wetenschapper (scheikundige) is werd door een oude opbaarmethode van de Egyptenaren geïnspireerd, die vroeger hun overledenen insmeerden met klei. Met deze kennis en eigen inzicht heeft hij hier vervolgens een lange studie van gemaakt om te komen tot dit mooie product.

De BIO SAC 200 filters bevatten actieve koolstof en geïmpregneerde klei, die de gassen die vrijkomen bij de ontbinding adsorberen. Op die manier blijft uw geliefde mooi van kleur, zacht en 'aaibaar'. Voor een mooie en optimale opbaring met de BIO SAC 200 is een goede laatste verzorging van de overledene van essentieel belang. Daarom kunnen de BIO SAC 200 filters alleen bij de uitvaartondernemers bij u in de buurt worden besteld.

Onze missie
Wij zijn een familie gerichte toeleverancier van een duurzaam opbaar product binnen Europa, die u als nabestaande de mogelijkheid biedt tot een mooi, warm en geheel natuurlijke manier van opbaren. Daardoor kunt u vanaf het moment van overlijden tot het moment van de uitvaart op een liefdevolle manier afscheid nemen, wat bijdraagt aan het rouwproces. Wij realiseren dit met een bevlogen, betrokken team en deskundige partners, waarbij hoge kwaliteit voorop staat.

Voor meer achtergrond informatie over de werking van de BIO SAC 200 verwijzen wij u graag naar onze website.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hoef Oostzijde 46, 1426 AE, De Hoef

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met BIO SAC 200 voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

De Hoef Oostzijde 46, 1426 AE, De Hoef
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje