Terug naar overzicht

Siska Caneel Uitvaartverzorging

Klanten
beoordeling
0,0

Siska Caneel Uitvaartverzorging kan u van dienst zijn, voor, tijdens en na de uitvaart.

Sinds 2005 is Siska Caneel Uitvaartverzorging gevestigd in Arnhem. Vertrouwd, betrokken en service gericht bespreken we (zo mogelijk al van te voren) de uitvaartwensen. We hebben in de loop der jaren een mooi uitvaart-draaiboek ontwikkeld (gratis aan te vragen) waarin men alle wensen kan opschrijven. We kunnen ook samen de mogelijkheden bespreken, rekening houdend met het beschikbare budget. Er kan vaak meer dan men denkt. Wij kunnen de complete uitvaart voor u organiseren. We werken samen met prettige en betrouwbare partners. Wij hebben nazorg service waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Daarmee nemen wij u veel werk uit handen.

Kinderen en uitvaart

Voor het begeleiden van rouw bij kinderen hebben wij een TranenTas en Tasje voor thuis en/of in de klas te gebruiken. Boekjes, materiaal en duidelijke handvaten om de kinderen te begeleiden. Op onze speciale website www.kinderen-en-uitvaart.nl kunt u daar meer over lezen.    

Uitvaart Wensen Spel

Wij beschikken over het Uitvaart Wensen Spel,  een spel voor 2 of meer spelers, waarbij men vele vragen en feiten over de uitvaart te bespreken krijgt. Een mooie manier om over mogelijkheden en wensen met elkaar in gesprek te komen. Wij vinden dat de dood bij het leven hoort en bespreekbaar moet zijn. 

Levens-Einde Doula

Sinds februari 2020 is Siska Caneel ook Levens-Einde Doula. Dat wil zeggen dat ze begeleiding kan geven tijdens de laatste weken en/of dagen voor het einde van het leven. Hierover kunt u meer lezen op de website. Daar kunt u ook vele ervaringsverhalen over eerdere uitvaarten en activiteiten vinden. Lees de blogs in “blauwe regen”.

Wij werken voor alle uitvaartverzekeringen. 

Neem gerust contact met ons op, u staat er niet alleen voor.

Siska Caneel Uitvaart Verzorging Arnhem

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Salvatorplein 152, 6832 AE, Arnhem

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Siska Caneel Uitvaartverzorging voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Salvatorplein 152, 6832 AE, Arnhem
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje