Terug naar overzicht

Werner Uitvaart

Klanten
beoordeling
10,0

Passievolle Uitvaartzorg Werner

Graag stellen wij ons aan u voor… Wij zijn Elleke, Fraukje en René en vormen gezamenlijk Werner Uitvaart, wij zijn een gezinsbedrijf als variant op een traditioneel familiebedrijf. Wij zijn alle drie gecertificeerd uitvaartondernemer hetgeen mede het gevolg is van het feit dat wij in 2002 onze 13-jarige dochter en zus Lianne verloren. Als gezin werden wij destijds gedragen door familie en vrienden om ons heen maar na het overlijden van Lianne is er in die eerste week vooral de steun van ‘onze’ uitvaartbegeleidster; hier is de basis voor Werner Uitvaart gelegd.

Elleke vindt na het overlijden van haar zus haar draai in de hockeysport en bereikt de hoofdklasse. Daarna kiest zij naast haar gezin voor een maatschappelijke carrière als pedagogisch medewerkster. Zij heeft bij Stichting achter de Regenboog de cursus ‘rouw en verdriet bij kinderen’ gevolgd. Naast haar ervaringsdeskundigheid heeft zij veel extra kennis op het gebied van kinderen en rouw.

Fraukje is een creatieve geest met organisatietalent, zij schildert intuïtieve kunst, doet vrijwilligerswerk voor het Ronald McDonaldhuis in Leiden en in het Hospice Lansingerland. Zij start in 2011 haar eigen uitvaartonderneming. Vrij kort daarna wordt zij door borstkanker getroffen maar na enkele zware jaren herpakt zij zich en onlangs besluit zij opnieuw als uitvaartbegeleidster te gaan werken.

Na zijn dienstplicht bij de Koninklijke Marechaussee te hebben vervuld werkt René in het bank- en verzekeringswezen. René fotografeert, binnen Werner Uitvaart maakt hij bijvoorbeeld hele mooie uitvaartreportages.

Wij wensen iedere nabestaande een ‘goede start’ na zijn of haar verlies zoals wij dat in 2002 hebben ervaren. Dat begint bij een passende, respectvolle en goed georganiseerde afscheidsceremonie waarbij de wensen van de overledene, nabestaanden en andere gasten centraal staan. Onze kernwaarden: vanzelfsprekende integriteit, dienstbaarheid, ervaringsdeskundigheid en een transparante werkwijze. Wij behandelen u graag zoals wij zelf behandeld zouden willen worden.

Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Peppeldreef 13, 2665 GG, Bleiswijk

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Zeer betrokken en lieve mensen. We kregen alle ruimte om geleidelijk alles te regelen. Voor de kinderen namen ze de Troostkuntselmand mee, en ze mochten een zorgvriendje uitzoeken.. Het is mede door Werner Uitvaart een mooie en persoonlijke begrafenis geworden."
Laura
"Werner Uitvaart....warm, zorgzaam, creatief, ondersteunend, zeer deskundig (op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen en mogelijkheden) en zeer flexibel."
Berkel en Rodenrijs
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Werner Uitvaart voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Familie van der Zee
"Wat zijn we blij dat we na het overlijden van onze moeder hebben gekozen voor Werner Uitvaart. Ze zijn meelevend, betrokken en behulpzaam. We kijken terug op een mooi en warm afscheid en zijn ze daar heel dankbaar voor."
Familie Hermes
"Zowel voor het overlijden als tijdens de dagen tot en met de uitvaart heeft de familie Werner ons volledig begeleid in het proces van rouwen en regelen van de uitvaart. Wij kijken met veel liefde terug naar deze momenten. Alle kinderen zijn goed en duidelijk voorbereid, voor zowel de 2-, 6- en 9-jarige als de pubers was er gepaste aandacht en begeleiding door Elleke. Dit heeft ons ontzettend veel zorg uit handen genomen. Ze hebben ons heel dicht bij elkaar gebracht en ontzettend veel zorg uit handen genomen. Vooral ook door zoveel aandacht voor de rouwende kinderen te geven. Wij hebben de mooiste en meest persoonlijke uitvaart beleefd, precies zoals het zou mogen zijn. Met veel dankbaarheid en liefde kijken wij terug op een intense periode."
Familie Offringa
"René Werner heeft ons buitengewoon plezierig, vriendelijk, laagdrempelig en persoonlijk benaderd en geholpen om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken. We hebben ons steeds gesteund gevoeld, hij was op de achtergrond als dat kon en kwam te hulp waar nodig. Zijn hele werkwijze en persoonlijke begeleiding, liefdevol en met respect, heeft ons als familie zeer goed gedaan, als je in zo'n periode zoveel assistentie, vriendelijke mailtjes en appjes krijgt, voelt dat dichtbij en vertrouwd. Van begin tot eind hebben we een veilig gevoel gehad."
Familie Balk
"René heeft een prettige manier van ‘zaken’ doen die in een ontredderende tijd steun biedt. Er werd mij een hoop zorg uit handen genomen. Erg fijn dat er zoveel ruimte was om de uitvaart persoonlijk te maken. Dochter Elleke heeft zowel onze kinderen als de lintencereminie begeleid . Dat deed ze heel fijn en deskundig."
Familie Hoek
"Na nu diverse malen een uitvaart te hebben meegemaakt met deze uitvaartondernemer, kunnen wij alleen maar vol lof zijn over de familie Werner, mijn vrouw en ik hebben hen nu een paar keer aanbevolen de familie en iedereen is meer als tevreden met het hele proces van de uitvaart, Zij denken heel goed mee en alles kan hetgeen de uitvaart persoonlijk maakt Zij hebben een goed empatisch vermogen en een luisterend oor waardoor zij een ontspannen sfeer kunnen creëren in de aanloop naar de begrafenis/crematie, deze was ook tot in de puntjes verzorgd Daarom bevelen wij deze uitvaartondernemer van harte aan"
Familie Olierook- Vollebregt
"René, Fraukje en Elleke hebben de uitvaart op een zeer fijne en rustige manier begeleid. Hun persoonlijke manier van begeleiden heeft veel steun gegeven. Op elk moment konden we alle vragen stellen en verzorgen zij snel en fijn voor antwoorden en acties. Ook voor de kinderen waren zij er, de goede uitleg aan de kinderen en de aangeboden materialen sloten aan bij de kinderen op diverse leeftijden. De uitvaartlego, het knutselen, het beschilderen van de kist, de lintenceremonie heeft de kinderen op een fijne manier betrokken bij het afscheid. Door hen is het een ontzettend mooi afscheid geworden!!!"
Anouk, Delft
"Wij hebben erg veel steun gehad aan Werner uitvaart. Fraukje en René zijn echt een team en vullen elkaar heel goed aan. Zij gaven persoonlijke en meelevende begeleiding en alles was mogelijk voor een mooi afscheid van onze man en vader. Ook de communicatie verliep goed, zij waren goed bereikbaar en we konden altijd snel met hun schakelen. Dit resulteerde dan ook bijvoorbeeld in een mooie rouwkaart. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid, dat wij mede dankzij de begeleiding van Werner uitvaart, op een hele mooie persoonlijke wijze hebben kunnen doen. Bedankt Fraukje en René!"
Denny
"René Werner heeft ons buitengewoon plezierig, vriendelijk, laagdrempelig en persoonlijk benaderd en geholpen om de uitvaart van mijn moeder zo mooi te maken. We hebben ons steeds gesteund gevoeld, hij was op de achtergrond als dat kon en kwam te hulp waar nodig. Zijn hele werkwijze en persoonlijke begeleiding, liefdevol en met respect, heeft ons als familie zeer goed gedaan, als je in zo'n periode zoveel assistentie, vriendelijke mailtjes en appjes krijgt, voelt dat dichtbij en vertrouwd. Van begin tot eind hebben we een veilig gevoel gehad."
Antoinette Groen
"Lieve Fraukje en René wat hebben jullie mij en de (klein)kinderen ongelooflijk gesteund en begeleid bij het afscheid van Leen. Het voorrecht gehad te hebben dit vooraf al zijn afscheid voor een groot gedeelte te hebben doorgenomen heeft natuurlijk ook geholpen. Maar even buiten dat... het vooral begeleiden van de kleinkinderen en al jullie input heeft ervoor gezorgd dat alles naar de wens van ons allebei boven verwachting is verlopen. En de openbaring met de biosac 200 Wat een mooie uitvinding is dat vele malen beter dan een ronkend koelelememt.Nogmaals dank en jullie hebben je visite kaartje zeker afgegeven. Hoop alleen dat dit nog even uitblijft."
Tom en Raymond van Giessen
"Beste Fraukje en René Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de uitmuntende service die jullie hebben gegeven bij het overlijden van mijn vrouw en moeder. Jullie hebben onze verwachtingen overtroffen door jullie professionele inzet en medeleven. Het verlies van iemand die je dierbaar is vergt enorm veel van je en jullie hebben ons daarbij op alle vlakken heel erg veel geholpen zowel met onze persoonlijke emoties maar ook op de zeer mooie uitvaartdienst. Nogmaals bedankt!"
Familie van Dooren
"De organisatie van de uitvaart heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben het contact als heel persoonlijk ervaren. We hebben steeds contact gehad met de heer of mevrouw Werner of met beiden tegelijk. Ook hun dochter Elleke had een heel persoonlijke bijdrage. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel positieve reacties ontvangen over het bijzondere karakter van de uitvaart en ook over de rol van de familie Werner daarbij."
Familie Baptist
"Een persoonlijkere uitvaart met veel liefde en professionaliteit kan je je niet wensen. Rene & Fraukje nemen letterlijk álles uit je handen als je verdwaasd rondloopt met een hart van verdriet en ongeloof. Van het verzorgen van schilderspullen voor het beschilderen van de kist, tot het schoonboenen van de golfballetjes die we als bedankjes weggaven tijdens de condoleance. Alles wat jij wilt en bedenkt wordt door deze uitvaartonderneming met liefde uitgevoerd. Hoe mooier de uitvaart en begeleiding hoe beter je het rouwproces beleeft en daardoor al een stuk verder bent in jouw rouwproces. Onze dank is groot."
Familie van Dooren
"De organisatie van de uitvaart heeft aan alle verwachtingen voldaan. We hebben het contact als heel persoonlijk ervaren. We hebben steeds contact gehad met de heer of mevrouw Werner of met beiden tegelijk. Ook hun dochter Elleke had een heel persoonlijke bijdrage. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben veel positieve reacties ontvangen over het bijzondere karakter van de uitvaart en ook over de rol van de familie Werner daarbij."
Familie Jagai
"We moesten met de familie in een hele korte tijd zoveel regelen en wilden van de uitvaart tegelijkertijd ook iets bijzonders van maken, geheel op ons eigen manier; Vanaf het moment dat we in contact kwamen met Werner Uitvaart kwam er een hele rust binnen de gehele familie en werd alles geregeld zoals gewenst. Dit gevoel was zo belangrijk, waardoor iedereen in de familie weer verder kon met het verwerken van het verdriet en ook vanuit een kalmte en rust naar de dag van de uitvaart. Wij zijn Werner Uitvaart met de familie meer dan dankbaar hoe bijzonder en goed alles verlopen en geregeld was inclusief de speciale nazorg (voor de kleine kinderen) binnen de familie. Werner Uitvaart heeft ons echt het gevoel gegeven alsof ze een deel van onze familie uitmaakten en daarin zijn we hen meer dan erkentelijk!!!"
Connie Kruit
"Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de warme, persoonlijke en betrokken begeleiding van Werner Uitvaart."
J.B.
"Wat was het een prachtige uitvaart voor mijn paps, wat zou hij trots zijn geweest dat zijn kleinkinderen hem voor de laatste keer uit zijn straat hebben begeleid. Ze vonden het een btje vreemd om te doen maar uit respect voor opa toch gedaan. De liefde en kracht die Fraukje hen meegaf met de woorden 'dit is het laatste wat jullie nog voor opa kunnen doen' Fraukje pakte hun handen stevig vast en met trotse stappen begeleiden zij hun opa naar zijn allerlaatste rustplaats... Fraukje Werner-de Meijer en René Werner mede dankzij jullie is Kees zijn laatste dag memorabel geworden en hebben wij met veel liefde de rouwdagen en ons proces mogen verwerken. werneruitvaart de beste keuze."
Maud Bos
"Lieve Elleke, Fraukje en René Na het overlijden van mijn opa is het een hele zware maar mooie tijd geweest. Jullie waren daar waar nodig. Ook zeker voor ons de kleinkinderen. Wij mochten ook dingen meebeslissen en hadden het gevoel dat onze mening gehoord werd. De lintenceremonie vonden wij heel erg fijn. En onze troostvriendjes (knuffels) daar slapen we elke nacht mee! Heel erg bedankt voor alles."
Erik Kooiman
"Een hele fijne uitvaartondernemer. Zeer duidelijk, kennis van zaken en toch een sterk gevoel dat ze meeleven. Alles was goed geregeld tot in de kleinste details en meer. Na ruim een maand een evalutaie waar ze ruim de tijd voor ons hebben genomen. Een aanrader in verdrietige tijden."
Colette van Winden
"Lieve Froukje en Rene, Wat fijn dat jullie op ons pad zijn gekomen om de uitvaart te regelen voor onze moeder. Alles kon, niets was te veel om voor te zorgen, stad en land hebben jullie afgebeld voor de “ vergeet me nietjes” uiteindelijk in het stuk kunnen verwerken, niets is jullie te veel. De warmte die jullie uitstralen is zo fijn in een vreselijke verdrietige periode. Ik wist niet dat je een uitvaart zo mooi, persoonlijk, kon maken, Dit gevoel is zo fijn, dat het laatste wat je voor iemand kan doen ook zo mooi is, dit helpt bij het verwerken van het verdriet. Ik dank jullie, jullie zijn super lieve, mooie mensen. Dank je wel voor alles."
Janny Wessels
"Wat zijn jullie geweldig lieve mensen. Door jullie betrokkenheid is dit verlies voor ons wat draaglijker geworden. Wij hebben ons nergens zorgen om hoeven maken. Voor mij was het heel fijn dat jullie Jan Wierts ook nog ontmoet hebben. En niet te vergeten de kleinkinderen hebben jullie ook in hun hart gesloten. Veel succes met jullie prachtige bedrijf."
Kim van Apeldoorn
"Ik ben heel blij dat Werner Uitvaart er is. Het zijn zulke lieve zachte mensen. Ik ben mijn oma verloren en na 3 maanden mijn opa. Ze hebben mij hier zo goed in begeleid, kwamen met allerlei ideeën om een waardig afscheid te creëren voor mijn allerliefste opa en oma, het hoeft niet allemaal zo grauw en zwart. Ze passen zich aan alles aan en houden rekening met ieders wensen. Ik had me geen betere uitvaartonderneming kunnen wensen. Het is niet alleen het begeleiden maar ook zeker helpen in mijn rouwverwerking. Ze hebben het prachtig gedaan en ik ben trots op de onderneming Werner Uitvaart. Dankuwel voor alles wat jullie voor ons betekent hebben"
Anke Meijler
"Lieve Rene, Fraukje en Elleke Wat zijn we dankbaar dat we jullie als uitvaartonderneming hebben uitgekozen. Wat hebben jullie ons omarmd en met ons meegedacht en geholpen in de verdrietige tijd na het overlijden van mijn Moeder en Vader, Oma en Opa. Zo vlak na elkaar was een harde klap, en dan is het fijn als er zulke lieve mensen zijn om je bij te staan. Bedankt voor jullie hulp en ik zou iedereen zo'n warme uitvaart toewensen. Lieve groetjes Anke Meijler"
Wil van Asten
"Lieve Fraukje, Renė en Elleke Het is voor ons nog zo kort geleden maar van jullie hebben wij zoveel liefde ontvangen bij het plotseling overlijden van mijn geliefde man van 63 jaar oud . Elke dag waren jullie ervoor ons om zo stap voor stap toe te leven naar de crematie Ook Elleke die onze kleinzoon begeleide met zijn grote verdriet was heel bijzonder Geen moeite teveel al onze wensen konden jullie vervullen. De prachtige linten ceremonie tot aan het live optreden van Leonie Meijer heeft ons en de 275 aanwezigen heel diep geraakt. Dankzij jullie is dit afscheid voor altijd in ons hart. Dank jullie wel voor alles, Wil en Joost van Asten."
Familie Thuis, Bleiswijk
"Wij zijn zeer tevreden over de fam werner en het mooie afscheid dat wij met hen aan onze moeder hebben kunnen geven.. De extra aandacht voor de kleinkinderen, de persoonlijke begeleiding waarin niets teveel gevraagd was, de aandachtpunten om het een perssonlijke uitvaart te maken, zoals bij de kaart, maakte dat het een fijne dag is geweest waar wij goed aan terug denken."
Marianne
"Lieve Fraukje en René Dank jullie wel voor al jullie inspanning, ontzorgen, toewijding en ideeën. Voor het mogelijk maken van zo'n mooi afscheid."
Frans Brouwer
"Een mooie waardering mogen ontvangen van de familie. Bij het overlijden van een geliefde (dierbare) komt veel verdriet los. Werner Uitvaart neemt je zorgen over en regelt alles voortreffelijk. De kleinkinderen worden op een speciale manier door Werner Uitvaart benaderd. Die betrokkenheid is heel bijzonder. Ook wordt door hun geregeld om op een speciale manier afscheid te nemen van je (een) geliefde, deze ceremonie is hartverwarmend. Fraukje en René alle lof voor de zeer verzorgde uitvaart. Frans Brouwer"
Ramon Lohbeck
"BIj het regelen van een uitvaart komt zoveel kijken en Werner Uitvaart is daarin een grote steun. Ze zijn vriendelijk, meelevend en bieden veel mogelijkheden tot een mooi en warm afscheid. Voor jonge kinderen is Werner Uitvaart ook aan te bevelen. De kids worden er, onder begeleiding, op een bijzonder mooie wijze bij betrokken. Voor ons is Werner Uitvaart onmisbaar geweest en we kijken dan ook terug op een memorabele uitvaart."
Lilian Roodenrijs
"Lieve Fraukje, René en Elleke, Wat was het fijn dat jullie ons hebben begeleid tijdens de uitvaart van mijn opa. Jullie waren ons baken van rust in de onstuimige tijd. Alle losse eindjes konden we bij jullie neerleggen en daar hebben jullie en mooi geheel van gemaakt. Er is niets geweest waarvan we achteraf zeggen; dat hadden we anders gewild. Wat onwijs fijn was dat Elleke er speciaal voor de kinderen was. De kinderen konden met al hun vragen bij haar terecht. Alles werd heel duidelijk en liefdevol uitgelegd. Ze heeft "de dood" iets minder eng gemaakt voor ze. De dood is niet fijn maar het hoort bij het leven. Het zorgenvriendje wat ze gekregen hebben was en is echt een troost voor ze. De knutselspullen waren fijne afleiding en zo konden zij op hun manier een bijdrage leveren aan de uitvaart. Ze mochten overal bij helpen en als ze niet wilden was dat ook goed. Na de uitvaart is het leeg en stil, ook daar staan jullie bij stil door af en toe een berichtje te sturen om te vragen hoe het gaat. En ook worden de kinderen hierin niet vergeten. Een kleine moeite maar een groot gebaar. Al met al kunnen we ondanks ons verdriet met een warm gevoel terug kijken op een verdrietige periode. Ontzettend veel dank daarvoor. Lieve groet namens de familie, Lilian Roodenrijs"
NIck van den Dungen
"Fraukje, René en Elleke hebben uitstekkend zorg gedragen voor de prachtige uirvaart van mijn moeder. Het was een bijzondere dag en het had niet mooier kunnen verlopen. De persoonlijke betrokkenheid was bewonderingswaardig en ik heb dan ook niks dan goeds te melden over Werner Uitvaart. Een absolutte aanrader! Nick van den Dungen Zoetermeer"
Anneke Pronk- Oosterlee
"Hele prettige begeleiding bij de uitvaart van mijn man. Een warm en liefdevol familiebedrijf, deze mensen regelen en denken werkelijk aan alles. Ook juist als je het zelf even niet meer weet. Heel speciaal vind ik de begeleiding die Elleke heeft gegeven aan de kleinzonen. Zij heeft ze in alles betrokken, mee laten helpen en prachtige knutsels voor opa met ze gemaakt. Ook de genodigde op de uitvaart en de condoleance waren vol lof over de zeer warme begeleiding. Ook bij de nazorg werd deze fantastiche begeleiding voort gezet. Wij zijn heel blij geweest met Werner uitvaart. Warme groet, Anneke Pronk - Oosterlee en familie Zoetermeer"
Connie Smeele
"Wij zijn de familie Werner heel dankbaar, dat Eva’s laatste wil zo sfeervol, intiem en tot in de puntjes is verzorgd!! In de voorgesprekken bleek al snel duidelijk dat Eva in deze familie heel veel vertrouwen had. Vooral de details, zoals de linten- en kaarsenceremonie, de toewijding die aan de dag werd gelegd, de zorg na de crematie, het voelde als een warme deken niet alleen voor Eva maar voor haar hele familie!! René, Fraukje en Elleke Werner........bedankt."
Conny van Wijk- Vollebregt
"Een aantal weken geleden heeft Werner Uitvaart de uitvaart van mijn vader geregeld. In deze hectische dagen bewaren zij alle rust. Je weet dat er overal tijdsdruk op staat, maar zij weten het zo over te brengen dat je dat niet voelt. Het was fijn om met elkaar de kaart te ontwerpen en de proefdruk werd super snel door René geleverd tot het naar ieders tevredenheid was en definitief gedrukt kan worden. De deksel van de kist werd eerder geleverd zodat een ieder die daar behoefte aan had iets daarop kan schilderen. Fijn even je eigen momentje pakken. Super ook dat Fraukje en René er bij wilde zijn op de condoleance avond thuis en ook daar was er oog voor alles. Fraukje had snel door als mijn moeder een glaasje water nodig had bijvoorbeeld. René heeft foto's gemaakt thuis en ook bij de uitvaarten dit verwerkt in een super mooi fotoboekje om nog eens terug te kijken. De persoonlijke aandacht was echt super en hartverwarmend. Al met al toch een fijne week om op terug te kijken. Wat een professionele, lieve mensen"
Sandra Droog
"Lieve Fraukje, René en Elleke Langs deze weg wil ik nogmaals zeggen hoe vreselijk mooi het gister was. Het is altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen, maar mede dankzij jullie is het weer speciaal. De details, echt prachtig! Zo persoonlijk, zo warm. Ben er nog ontdaan van. Dit moest ik even kwijt. Ik zal tegen iedereen zeggen hoe fantastisch jullie het doen."
Sandra Droog
"Lieve Fraukje, René en Elleke Langs deze weg wil ik nogmaals zeggen hoe vreselijk mooi het gister was. Het is altijd verdrietig om afscheid te moeten nemen, maar mede dankzij jullie is het weer speciaal. Die details, echt prachtig! Zo persoonlijk, zo warm. Ben er nog ontdaan van. Dit moest ik even kwijt. Ik zal tegen iedereen zeggen hoe fantastisch jullie het doen."
Helma
"Lieve ELleke en Fraukje, Ik wil jullie heel erg bedanken voor de manier Waarop jullie ons hebben begeleid om de uitvaart Van onze moeder zo mooi te maken. We hebben heel veel steun aan jullie gehad. Helma"
Bob Olders
"Na het overlijden van mijn vader moest ik direct veel regelen. Vooraf had ik niet nagedacht over hoe je hier met je kinderen mee omgaat. Gelukkig speelde Fraukje van Werner Uitvaart hier fantastisch op in. De kleinkinderen werden bijeen geroepen en Fraukje liet mijn zoon een verhaal voorlezen. Hij associeerde dit direct met zijn overleden opa en zo werden de kleinkinderen voorbereid op de uitvaart. Ook motiveerde Fraukje hen om iets tastbaars en creatiefs te maken dat zij aan opa konden meegeven. Onze kinderen werkten twee uur lang hard voor opa. Ik heb mijn jongste zoon nog nooit zo fanatiek zien schilderen. Bij het sluiten van de kist mochten zij hun aandenken aan opa meegeven. Een mooie manier voor hen om iets concreets te kunnen doen met hun verlies en dat voelde heel goed voor de kleinkinderen en voor ons. Ik ken geen uitvaartonderneming die zoveel aandacht aan kinderen geeft bij het verlies van een dierbare. Werner Uitvaart bedankt!"
M.H. Meijer
"Zo fijn dat er, als op een moment dat je het even niet meer weet en er ineens van alles op je afkomt, mensen zijn die op dat moment precies weten wat er moet gebeuren. Overal aan denken en vooral ook alle mogelijkheden met je doornemen (want er blijkt zoveel mogelijk te zijn). En dat met zoveel liefde, overtuiging en echt vanuit hun hart doen. De crematie van mijn vader is, hoe eenvoudig die naar zijn eigen wens ook was, daardoor dan ook een waardevol afscheid geworden. Waarbij we ons heel erg gesteund hebben gevoeld."
Mariette
"De uitvaart van mijn oma was bijzonder! Passend bij mijn oma. Ik was erg blij met de persoonlijke begeleiding. Ook de achterkleinkinderen zijn op een bijzondere manier meegegnomen in het gehele proces. Het was heel fijn dat jullie de uitvaart van oma hebben kunnen uitvoeren. Ik gun jullie kennis kunde en betrokkenheid iedereen bij een verlies."
Leoniek
"Alsof ik met vrienden de uitvaart regelde. Zo leuk hoe ze de juiste toon weten te treffen. Humor mocht ook (en daar hou ik van). En toen we, na al van alles geregeld te hebben, tóch nog het laatste-wensen-lijstje van mijn moeder vonden was alles zo weer omgedraaid. Andere kist, opbaring, het maakte niet uit. Super fijn. En heerlijk dat ze niet in pak kwamen (nou ja, René wel) en gewoon gezellig gekleed waren. Een aanrader."
L. In't Veen
"Zo'n mooi en passend afscheid gehad voor m'n vader. Zo goed begrepen door Fraukje. Zo mooi gefotografeerd door Rene. Zo'n fijn en dankbaar gevoel aan overgehouden."
Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Peppeldreef 13, 2665 GG, Bleiswijk

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Zeer betrokken en lieve mensen. We kregen alle ruimte om geleidelijk alles te regelen. Voor de kinderen namen ze de Troostkuntselmand mee, en ze mochten een zorgvriendje uitzoeken.. Het is mede door Werner Uitvaart een mooie en persoonlijke begrafenis geworden."
Laura
"Werner Uitvaart....warm, zorgzaam, creatief, ondersteunend, zeer deskundig (op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen en mogelijkheden) en zeer flexibel."
Berkel en Rodenrijs
Review geven
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje