0
Terug naar overzicht

Mireille Mom Uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
0,0

Mireille Mom Uitvaartzorg wordt gevormd door Mireille Mom en een team van uitvaartbegeleidsters, allen vrouwen die met hun hoofd en hart de families en uitvaarten begeleiden. Luisteren, invoelen en ontzorgen, met oog voor detail. Onze overtuiging is dat schoonheid troost biedt. Daarom geven wij veel tijd en aandacht, zodat families bewuste keuzes kunnen maken. Door creatief mee te denken, vertalen wij de uitvaartwensen tot een liefdevol en persoonlijk afscheid.

Momentum Afscheidshuis

In Momentum Afscheidshuis, gelegen in het centrum van Gendt, biedt Mireille Mom Uitvaartzorg een prachtige locatie om in alle rust afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Momentum Afscheidshuis heeft de beschikking over 2 familiekamers. In de familiekamers kan uw dierbare worden opgebaard op een bed, in een wade op een opbaarplank of in een uitvaartkist. U kunt zelf bepalen wanneer u langskomt, want u heeft uw eigen sleutel. Familie en vrienden kunnen de overledene bezoeken en in de brasserie van Momentum Afscheidshuis kunt u elkaar ontmoeten en samenzijn. Ook de condoleance of afscheidsceremonie kan in Momentum Afscheidshuis plaatsvinden met alle liefde en aandacht waarvoor onze onderneming bekend staat.

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering, dan maken wij er u graag op attent dat u vrij bent om te kiezen voor een uitvaartonderneming die bij u past. Ongeacht uw verzekering kunnen en mogen wij de uitvaart voor u regelen. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dorpstraat 12b, 6691 AX, Gendt

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Mireille Mom Uitvaartzorg voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dorpstraat 12b, 6691 AX, Gendt
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje