Terug naar overzicht

De Urn

Klanten
beoordeling
0,0

De persoonlijke urnen en herinneringsbeeldjes die Susanne ontwerpt en maakt zijn volledig gebaseerd op de verhalen over het karakter, de herinneringen en de interesses van de overledene.

Samen met de nabestaanden bespreekt Susanne de wensen in een persoonlijk gesprek. Bij het ontwerp van de urn of het herinneringsbeeldje houdt ze ook rekening met de plaats waar de urn of het herinneringsbeeldje komt te staan: binnen of buiten? Wat past bij de stijl van het interieur of de tuin?

Tijdens het maken van de urn of het herdenkingsbeeldje maakt ze regelmatig foto’s, zodat de nabestaanden betrokken blijven bij het proces en weten hoe de urn of het herdenkingsbeeldje vorm krijgt. Als de urn af is krijgen de nabestaanden een klein fotoboekje van alle foto’s die ze heeft gemaakt. De as zal in een aszak in de urn geplaatst worden, die Susanne ook zelf ontwerpt passend bij de urn. Voor de aszak gebruikt ze bijvoorbeeld een favoriet kledingstuk van de overledene of een mooie stof.

Als de urn buiten komt te staan zal ze zorgdragen dat de urn goed waterdicht wordt afgesloten. Het totale proces van het maken van de urn neemt ongeveer 6 tot 8 weken in beslag. Susanne maakt allerlei soorten urnen, waaronder ook miniurnen, dierenurnen en kinderurnen. Daarnaast maakt ze ook grafelementen, zoals bloemen van keramiek of een herinneringsbeeldje voor op een graf.

Susanne is tevens winnaar van de Yarden Afscheidsprijs 2015!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zaagmolenstraat, 1052, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Urn voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Zaagmolenstraat, 1052, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje