Terug naar overzicht

Studio Beeldig

Klanten
beoordeling
0,0

Studio Beeldig staat voor unieke, persoonlijke, duurzame en stijlvolle herinneringsproducten van glasmozaïek. Mijn naam is Manon Ausems en ik ben eigenaresse van Studio Beeldig.
Door samen te werken met keramisten heb ik de mogelijkheid om unieke producten te maken. Hierdoor kan elke wens in vervulling gaan en zijn er bijna geen beperkingen aan de vormgeving. Persoonlijk contact is het uitgangspunt voor mijn werk. Persoonlijk, omdat Studio Beeldig oog en oor heeft voor de wensen van de nabestaanden.

Vrijwel alles is mogelijk, of het nu gaat over budget, kleur of het zelf werken aan een object.
Ik werk graag met duurzame materialen zoals steengoed, en glas. Deze materialen zijn sterk, duurzaam en geschikt voor buiten en binnen.

Bovendien zijn ze stijlvol omdat er uitsluitend pure en zuivere materialen worden gebruikt die een voorname uitstraling geven. De herinnering aan de overledene wordt bewaard in een uniek product dat gezien en gekoesterd mag worden.
Studio Beeldig is gespecialiseerd in het verwerken van glasmozaïek op herinneringsproducten. Kenmerkend is dat het totale kleurenspectrum beschikbaar is, wat een grote verscheidenheid geeft aan kleur, uitstraling en sfeer.

Zeven jaar geleden ben ik begonnen met het maken van objecten met glasmozaïek. Na verloop van tijd ging ik gedenk- en herinneringsobjecten maken omdat ik zocht naar meer betekenis. De mogelijkheden van glas zijn enorm, de uitstraling van het sterke glas en de kwetsbare herinneringen aan een dierbare vind ik mooi om te ‘vangen’ in een object.
Mijn leven staat in het teken van scheppend bezig zijn. Het is bijzonder om mensen in een kwetsbare periode troost te kunnen bieden door een object te maken dat gekoesterd zal worden.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stoomlederplein 28, 5121 ZT, Rijen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Studio Beeldig voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Stoomlederplein 28, 5121 ZT, Rijen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje