Terug naar overzicht

De uitslagen van onze poll zijn bekend

11/05/2017
Redactie
Delen:
poll over uitvaartvoorkeuren

Je hebt het misschien hier en daar al op de tijdlijn van je social media voorbij zien komen: de afgelopen weken hebben we een kleine poll over uitvaartvoorkeuren afgenomen. De resultaten zijn binnen, en die willen we je natuurlijk niet onthouden.

Traditioneel vs. persoonlijk

Bij Rememberme.nl houden we van heldere en duidelijke communicatie. Dus geen ellenlange vragenlijsten bij ons, maar slechts een relevante vraag die de bijna 200 respondenten hoefden te beantwoorden: 'geef je de voorkeur aan een persoonlijke of een traditionele uitvaart?' Vervolgens was er de keuze uit vier antwoorden, respectievelijk: 'geheel standaard/traditioneel', 'traditioneel met persoonlijke elementen', 'geheel persoonlijk/op maat' of 'maakt mij niet uit/weet ik niet'.

Resultaten

En de resultaten spreken voor zich. Het overgrote deel van de respondenten, maar liefst 72 procent, prefereert een persoonlijke uitvaart. De traditionele uitvaart met persoonlijke kenmerken volgt op gepaste afstand, met 24 procent van de stemmen. Het minste animo is er voor een volledig traditionele uitvaart, slechts 0,6 procent zou daar uiteindelijk voor kiezen. De overige drie procent had er nog niet over nagedacht of wist het nog niet.

Nuttig

Voor ons zijn die resultaten heel nuttig om ons werk in de uitvaartbranche duiding te geven. Of zoals een van onze oprichters, Orlanda Adams, het treffend verwoordt: "Natuurlijk weten wij dat de behoefte bestaat, anders waren we nooit met ons platform begonnen, maar dat de verhouding zo veel meer richting persoonlijke uitvaarten zou gaan is voor ons toch ook een verrassing. Voor ons nog eens een extra bevestiging dat we onze inspanningen verder moeten voortzetten."

Graag willen we dan ook iedereen bedanken die de poll heeft ingevuld. We zullen de komende tijd vaker polls houden om meer te weten te komen over consumentbehoeftes. Blijf deze polls vooral invullen en delen zodat we zo goed mogelijk op deze behoeftes kunnen blijven inspelen.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje