Terug naar overzicht

Funeral Fair 2017: een overweldigend succes

10/04/2017
Redactie
Delen:
funeral fair 2017

De afgelopen tijd kan het jullie niet ontgaan zijn: op 9 april organiseerde RememberMe.nl de grootste uitvaartbeurs Funeral Fair in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het lifestyle event voor een persoonlijk afscheid. In totaal waren er meer dan 150 standhouders aanwezig en kwamen er om precies te zijn 1462 bezoekers op het evenement af. “We zijn super tevreden. Ondanks het mooie weer was er een goede opkomst. En de beurs had precies de uitstraling en sfeer zoals we het voor ogen hadden. We zitten een dag na de Funeral Fair nog steeds te stralen door alle leuke en lieve reacties van iedereen", zeggen de oprichters Olga Bouwens en Orlanda Adams.

Media over Funeral Fair 2017

Funeral Fair is een nieuw concept, daarom waren de Nederlandse media zeer geïnteresseerd. Zo besteedde BNR-nieuwsradio er een lang item aan tijdens de radio-uitzending Zaken doen. Nu.nl maakte op de dag zelf een mooie video van het event en hield vooraf een uitgebreid interview met Olga en Orlanda. Ook Radar en RTV-Rijnmond publiceerden artikelen over Funeral Fair. 

Voor herhaling vatbaar

Op de beurs zelf kreeg het team van RememberMe.nl regelmatig te horen dat de bezoekers en de standhouders de open uitstraling van de beurs en de relaxte sfeer erg aantrekkelijk vonden. Zo stonden de bedrijven niet hokje-hokje maar hadden ze goed overzicht over de hele beurs. De aankleding van de beurs was verre van somber. Orlanda en Olga willen de Funeral Fair zeker gaan herhalen. "Voor een eerste keer was het een geslaagd event. We hebben ook veel geleerd en verbeterpunten ontdekt. De standhouders gaan we ook nog om feedback vragen. Zo kunnen we van de tweede Funeral Fair een nog groter succes maken", aldus de eigenaren.

Delen:

Reacties (4)

Reactie van URNWINKEL. op 28 apr. 2017 13:29
"Het is ons niet ontgaan, goed gedaan hoor!"
Reactie van D.Adams-Booster op 13 apr. 2017 16:12
"Wij wisten niet wat wij van een Funeral Fair beurs konden verwachten. Maar wat een mooie en verrassende producten. Echt een beurs met uitstraling en bijzondere elementen. Echt een aanrader!! Wij gaan zeker nogeens."
Reactie van Qista kistbanden, Ivanka van Houten op 13 apr. 2017 14:00
"Ziet er prachtig uit allemaal!"
Reactie van Yvette van dorp op 11 apr. 2017 17:41
"Zou graag volgende Fair aanwezig zijn!"

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje