0
Terug naar overzicht

Publiek eerbetoon voor Def Rhymz in Crooswijk

29/03/2024
Redactie
Delen:
dennis bouman - def rhymz - uitvaart rememberme - rotterdam - crooswijk - uitvaart rotterdam

Op maandag 1 april hebben familie en vrienden afscheid genomen van Def Rhymz. Voorafgaand aan dit afscheid kregen fans de gelegenheid om tijdens een rouwstoet door de Rotterdamse Crooswijk hun laatste eer te bewijzen aan de geliefde muzikant. De rouwstoet startte maandag om 12.00 uur vanaf uitvaartcentrum DELA De Boezem in Rotterdam.

De familie van Dennis Oscar Bouman, zoals Def Rhymz officieel heette, had dit eerbetoon georganiseerd om iedereen de kans te geven op gepaste wijze afscheid van hem te nemen en om elkaar te steunen in deze periode van verdriet. Na de rouwstoet heeft de familie op Landgoed Vidaa in Bergschenhoek herinneringen opgehaald en zijn leven gevierd in besloten kring.

Zijn laatste wens vervullen

Eerder werd al bekend gemaakt dat Dennis Bouman in Suriname begraven zal worden. Om dit te kunnen realiseren, was er een crowdfunding gestart. Binnen één dag was het beoogde bedrag voor de uitvaart ingezameld, en zelfs ruimschoots overtroffen. Oorspronkelijk was het doel om 40 duizend euro op te halen om de kosten van de afscheidsdienst, repatriëring en begrafenis in Suriname te dekken. Deze som ontbrak in de financiën van de familie, mede door de hoge medische kosten die de artiest de afgelopen jaren heeft gehad. Dennis overleed op 53-jarige leeftijd aan de gevolgen van hartproblemen. Hij leefde al vier jaar met een 'steunhart', in afwachting van een transplantatie. Op de donatiepagina regende het emotionele berichten. Uiteindelijk is er meer dan 56 duizend euro opgehaald. De overweldigende hoeveelheid donaties en hartverwarmende berichten op sociale media zijn een testament van de immense liefde en waardering die de muzikant genoot. De familie is dankbaar voor alle waardevolle steun, waardoor zij de laatste wens van hun geliefde Dennis kunnen vervullen: terugkeren naar zijn geboorteland Suriname.

De familie had RememberMe de eervolle taak toevertrouwd om een memorabel en kleurrijk afscheid te organiseren voor hun geliefde Dennis.

Delen:

Reacties (4)

Reactie van Helen op 1 apr. 2024 17:24
"Gecondoleerd met uw/jullie verlies van een prachtige ziel. Dennis, die vele mensen zo blij maakte met zijn heerlijke muziek. Hij zal nooit vergeten worden. Ontzettend veel sterkte 🙏❤️"
Reactie van Dagmar op 1 apr. 2024 16:50
"Nog gecondoleerd met het verlies names de hele familie vrienden kennis en iedereen.sterkte ermee.😪"
Reactie van George op 1 apr. 2024 13:26
"Ben niet aanwezig in Rotterdam, maar ik denk tijdens de stoet aan Def."
Reactie van Marlon op 30 mrt. 2024 22:09
"Ik ben aanwezig bij dit mooie eerbetoon."

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje