Terug naar overzicht

5 x Bijzondere uitvaartcatering

04/01/2022
Redactie
Delen:
catering voor een uitvaart

Slechts een plakje cake met koffie op een uitvaart is inmiddels al verleden tijd... Er is zoveel meer mogelijk! Tegenwoordig kun je een afscheid zo passend bij de overledene maken als je maar wilt. Dus waarom zou je achterblijven met de catering? Door te kiezen voor een heerlijke maaltijd of hapjes creëer je een persoonlijk afscheid waar je op een dankbare manier op kan terugkijken. Maar, waar begin je? Er is onwijs veel aanbod op het gebied van catering. Daarom lichten wij 5 cateraars uit die een bijzondere invulling kunnen geven aan de uitvaartcatering. Echte aanraders!

Bijzondere uitvaartcatering: 5 cateraars uitgelicht

1:  Het Wapen van Degenkamp

Het Wapen van Degenkamp is al sinds 1866 een begrip in Rotterdam en omgeving. Zij bieden veel bijzondere mogelijkheden op het gebied van catering, ook voor de uitvaart. Van heerlijke luxe broodjes en verse sappen of een high tea tot een warm buffet met uiteenlopende gerechten, of juist een themabuffet dat meer bij je dierbare past. Als cateringbedrijf nemen zij de nabestaanden graag zoveel mogelijk werk uit handen, zodat zij zich bezig kunnen houden met andere zaken die op dat moment belangrijk zijn. Het Wapen van Degenkamp verzorgt de uitvaartcatering op hun eigen locatie 'de Partyboerderij Wapen van Degenkamp', maar ook op andere locaties.

2: Het Ketelhuis - Landgoed De Grote Beek

Voor een bijzonder afscheid in een prachtig rijksmonument in Eindhoven leent Het Ketelhuis - Landgoed De Grote Beek zich mooi. Zij denken graag met je mee over de invulling van een afscheidsdienst en zijn er als geen ander van op de hoogte dat een condoleance tegenwoordig veel meer is dan koffie met cake. Met een breed assortiment aan broodjes, gevulde wraps, soep en nog veel meer kunnen zij de uitvaartcatering geheel naar wens verzorgen. Ook bij het informele samenzijn thuis kunnen zij allerlei koude en warme hapjes serveren, aangevuld met een goed glas wijn of andere dranken. Hun bijzondere smaakcombinaties en de aantrekkelijke presentatie van kleine en grote gerechten dragen bij aan een mooie blijvende herinnering.

3: Tea Lounge

Tea Lounge vindt het belangrijk dat bij een uitvaart het leven gevierd mag worden. Hier ontvang je gasten voor de uitvaart met heerlijke thee en koffie en een schaaltje vol met koekjes. Zo heb je meteen een warm welkom! Na de uitvaart kun je hier proosten om terug te kijken op het leven. Bij Tea Lounge vinden zij het erg fijn als de sfeer bij een uitvaart ongedwongen is en dat zij een plek kunnen bieden waar mensen elkaar vinden en troost geven. Van een drankje met het lievelingshapje van je dierbare tot een overheerlijke lunch of een compleet afscheidsdiner. Tea Lounge is gespecialiseerd in biologische en vegetarische catering, bijzondere thee en drankarrangementen en huisgemaakte zoetigheden. Alle hapjes en gerechten worden met zorg samengesteld en met liefde en aandacht bereid en geserveerd.

4: Kasteel Henkenshage

Naast dat Kasteel Henkenshage een unieke locatie is voor een buitengewoon afscheid, bieden zij ook vele mogelijkheden voor een bijzonder afscheid thuis. Samen met de uitvaartondernemer zorgen zij ervoor dat de plechtigheid geheel naar wens wordt ingevuld. Oesters en champagne in plaats van koffie en cake? Het is allemaal mogelijk. Het afscheid kan geheel naar eigen smaak worden ingevuld. Daarnaast bieden zij allerlei culinaire invullingen zoals een breed assortiment broodjes of warme en koude hapjes. En alsof dat niet genoeg is, kan het team van deze Kasteel Henkenshage ook nog de aankleding bij jou thuis verzorgen.

5: The Real Gentlemen & co.

Bij The Real Gentlemen & co. stellen ze bepaalde eisen aan hun eten. Ze willen er zeker van zijn dat dieren een goed leven hebben gehad, de afkomst traceerbaar is en het product van de beste kwaliteit is. Ook doen zij catering op verschillende locaties. Van een leuke BBQ in de achtertuin en grootschalige bedrijfsdiners tot aan een intieme uitvaart. Zij komen op locatie met hun eigenzinnige foodstand, bestaande uit de KOPA on Wheels, een authentieke houten bar en alle overige benodigdheden. The Real Gentlemen zorgen op de uitvaart voor een totaalbeleving waar smaak, uitstraling en gastheerschap samenkomen.

PS: past dat heerlijke plakje cake met een kopje koffie of thee bij jou of bij je dierbare? Kies hier dan uiteraard voor en doe vooral wat goed voelt!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje