Terug naar overzicht

Het Trots Concert: een warme en positieve sfeer

27/05/2020
Stephanie Sequeira
Delen:
trots concert

Via Facebook live en op onze homepage kon iedereen live meekijken naar het Trots Concert dat vanuit Pathé Schouwburgplein werd uitgezonden. Het Trots Concert was bedoeld om iedereen in deze spannende tijd een warm hart toe te dragen en wat positiviteit te delen, want dat kunnen we nu allemaal wel een beetje gebruiken. Wij zijn dan ook super blij en trots dat er honderden mensen online hebben meegekeken naar het Trots Concert en een uur lang hebben kunnen genieten van een muzikaal programma.

Doel behaald!

Tijdens het Trots Concert kon iedereen, vanaf waar dan ook, lekker achterover leunen en genieten van muziek, zang, dans en mooie videoboodschappen van diverse ondernemers. De reacties die we kregen tijdens de livestream waren overweldigend, zo schreef iemand op Facebook: "Heerlijk om weer eens naar een 'Live concert' te gaan. Dank aan de organisator en musici!! En dan die combi met dans, heel mooi!!"  Weer een ander reageerde met: "Fijn om zo toch weer een live concert te beleven, op afstand, maar toch dichtbij." Uit de vele blije berichten en reacties kunnen wij concluderen dat het Trots Concert ons gezamenlijke doel om op afstand een warme en positieve sfeer te creëren heeft behaald!

Heb je het Trots Concert helaas gemist? Bekijk het dan hieronder terug!

Bovenstaande video is gemaakt door Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net.

Met elkaar en voor elkaar

Wij willen graag nog alle partijen bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan het Trots Concert. Mede dankzij hen hebben wij een mooi livestream concert kunnen neerzetten. Wij bedanken Pathé Schouwburgplein, pianist Jeroen van Veen, bandoneonist Carel Kraayenhof, coach Vera de Reus van Ritmische Gymnastiek Leiden, Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net, presentatrice Lizzy de Wilde, OPEN Rotterdam, Uitvaart en TechniekTheaterkantoor.nlObbo SpanjaardYamaha en Uitvaartfotograaf Tin voor al hun inzet. Het Trots Concert is vanuit een goed hart georganiseerd, met elkaar en voor elkaar.

Ook willen wij alle ondernemingen die een positieve en warme boodschap hebben opgenomen voor het Trots Concert bedanken. Wij zetten de ondernemingen die in de videoreportage te zien en te horen zijn nog even op een rij:
Bij de gehele organisatie en uitvoering van het concert hebben wij uiteraard rekening gehouden met de RIVM maatregelen. Ook in de bioscoopzaal van Pathé Schouwburg werd tijdens de livestream een gepaste afstand van 1,5 m gehouden tussen alle deelnemende partijen. 
Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje