Terug naar overzicht

RememberMe organiseert 'Trots Concert'

08/05/2020
Stephanie Sequeira
Delen:
Trots Concert
Na alle warme en liefdevolle reacties die wij hebben mogen ontvangen naar aanleiding van het RaamConcert van 17 april, hebben wij besloten om dit keer nog groter uit te pakken! Wij slaan de handen ineen met diverse mooie partijen om op vrijdag 15 mei een livestream concert te organiseren die iedereen, overal vandaan, live kan volgen. De naam van het concert? Het 'Trots Concert'! Dit om iedereen in deze tijd te empoweren met wat positieve energie door middel van zang, muziek, dans en nog veel meer! Lees hier alles wat je moet weten over het Trots Concert en hoe je het concert op afstand kunt bijwonen op 15 mei.

Verbinding

We organiseren het 'Trots Concert' als steun in de rug en hart onder de riem voor iedereen in deze moeilijke tijd. Nu de meeste mensen de vrijdagavonden al enige tijd thuis op de bank doorbrengen, omdat een avondje stappen er even niet meer in zit, willen wij op deze vrijdagavond desondanks toch een warme sfeer en verbinding creëren met iedereen. En hoe kun je beter sfeer en verbinding creëren dan met muziek?
 
Het concert wordt gevuld met de muziekstukken van Tiersen en Enaudi die live worden gespeeld door concertpianist Jeroen van Veen en bandoneonist Carel Kraayenhof. Natuurlijk mogen dans en zang niet ontbreken op deze mooie avond. Leoni Jansen zal de bioscoopzaal tijdens het livestream concert vullen met een prachtig nummer en de fantastische danschoreografie die op het bioscoopscherm in de zaal zal worden vertoond, wordt uitgevoerd door dansers van Ritmische Gymnastiek Leiden.

Positieve energie

Ook de kracht van bemoedigende woorden maakt een belangrijk onderdeel uit van het Trots Concert. Daarom hebben wij liefdevolle videoboodschappen verzameld van ondernemers die hun steun uitspreken en complimenten geven aan mensen en beroepsgroepen die de positieve energie vooral nu wel goed kunnen gebruiken. Welke positieve punten halen zij uit deze periode? Zij delen het met ons tijdens het Trots Concert! 

Wat kun je verwachten van het Trots Concert? 

  • Een livestream concert vanuit bioscoop Pathé Schouwburgplein.
  • Het Trots Concert is bedoeld voor iedereen en daarom ook door iedereen gratis online te bekijken vanaf de tablet, laptop, computer of mobiel.
  • Er worden muziekstukken van Tiersen en Einaudi gespeeld door Jeroen van Veen in samenwerking met Carel Kraayenhof.
  • Live zang door Leoni Jansen.
  • Op het bioscoopscherm wordt een danscompilatie vertoond, verzorgd door coach Vera de Reus.
  • Een afwisselend programma: de livemuziek wordt afgewisseld met videoboodschappen van ondernemers en artistieke invullingen op het bioscoopscherm.

Save the date!

Wil je het Trots Concert niet missen? Schrijf de datum en tijd dan in je agenda of stel alvast een timer in voor vrijdag 15 mei 20:25 uur! Heb je helaas al iets gepland staan of lukt het je op 15 mei plots niet meer om mee te kijken via de livestream? Geen zorgen, na afloop zullen wij het Trots Concert op onze website plaatsen, zodat je het nog altijd op een ander moment terug kunt kijken. Wij willen de positieve energie en trots die het Trots Concert zal uitstralen natuurlijk met iedereen delen, dus ook met jou! 

De livestream wordt uitgezonden via Facebook en onze eigen homepage. De Facebooklink naar de livestream: https://www.facebook.com/rememberme.nl/live/. Het Trots Concert gaat aanstaande vrijdag officieel van start om 20:30 uur en duurt tot 21:30 uur.

Het Trots Concert wordt mede mogelijk gemaakt door...

Pathé Schouwburgplein, Jeroen van Veen, bandoneonist Carel Kraayenhof, Leoni Jansen, coach Vera de Reus van Ritmische Gymnastiek Leiden, Freddy Abendanon van Uitvaartvideo.net, Uitvaart en Techniek, Theaterkantoor.nl, Obbo Spanjaard, Yamaha en Uitvaartfotograaf Tin. Het Trots Concert wordt met sponsoren georganiseerd, het is iets wat we doen met elkaar en voor elkaar. Doen waar we goed in zijn vanuit het hart voor een breed publiek.
 
Bij de gehele organisatie en uitvoering van het concert houden wij uiteraard rekening met de RIVM maatregelen. Ook in de bioscoopzaal van Pathé Schouwburg wordt er tijdens de livestream een gepaste afstand van 1,5 m gehouden tussen alle deelnemende partijen. 
Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje