Terug naar overzicht

Aandenken.nl

Klanten
beoordeling
0,0

Rouwproducten met een personal touch

Aandenken.nl is een laser-graveerbedrijf gespecialiseerd in rouwproducten met een personal touch. 
Onze lasermachine graveert moeiteloos op glas, hout, steen en metaal. Hierdoor kunnen wij u een breed scala van rouwproducten aanbieden. Wij zetten uw herinnering om in een uniek gepersonaliseerd product. 

Onze huidige collectie bestaat onder meer uit rouwbedankjes. Denk hierbij aan houten labeltjes met een eigen gekozen afbeelding en/of tekst, herinneringssteentjes of een gepersonaliseerde glazen waxinelichthouder. 

Verder geeft aandenken.nl de mogelijkheid om de mooiste foto van uw dierbare te graveren op hout. Dit kan in de vorm van een houten tegel van beukenhout, een houten condoleanceboek of wat denkt u van een prachtig stuk boomschors? U kunt tevens een kaarsje branden in stolpen van hout of steen met de naam van uw dierbare of wellicht zijn of haar favoriete levensquote. 

3D kaarten

Onze houten 3D kaarten geven een extra dimensie ten opzichte van een papieren condoleance kaart. De 3D kaarten kunnen verstuurd worden in een envelop en eenmaal uitgepakt gemakkelijk in elkaar gezet worden. Door de verschillende dieptes prijkt uw kaartje bij uw familie en vrienden als een waar kunstwerkje.Voor grafdecoratie bent u bij ons ook aan het juiste adres. Van een gedicht op beukenhout in hartvorm tot een naam in prachtig teakhout. Liever de favoriete songtekst van uw dierbare op steen? Bij ons zijn de mogelijkheden met verschillende materialen oneindig. Verder kunt u bij ons terecht voor uitgesneden namen en spreuken van hout of acrylaat. Dit zal zorgen voor een prachtige aankleding tijdens de plechtigheid. 

Personaliseren

Niets is persoonlijker dan het verliezen van een dierbare. Daarom staat bij aandenken.nl het personaliseren centraal. Bekijk de voorbeelden in onze webshop en vermeld uw wensen. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op voor een geheel vrijblijvend ontwerp. Wilt u liever wat voorbeelden zien? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak in ons pand op de Koperhoek 68D in Rhoon. 

Bij aandenken.nl denken wij graag met u mee. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Koperhoek 68D, 3162 LA, Rhoon

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Aandenken.nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Koperhoek 68D, 3162 LA, Rhoon
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje