0
Terug naar overzicht

Studio Zand

Klanten
beoordeling
0,0

Zonder Einde

Sieraden en objecten van versteende as. De as is getransformeerd in een porseleinen object om te bewaren, te koesteren en te herinneren aan de overleden dierbaren.

Wij gaan dood, maar het leven is zonder einde en het heelal is eindeloos.

Het is lente als de kers in bloei staat, frisgroen blad volgt de witte bloesem op. De pitten in de kers zijn prachtig, met een subtiel randje.  Wist je dat de kersenpit een winter met vorst nodig heeft om te kunnen ontkiemen, wat een geduld!

De natuur kan troostend zijn, na de herfst en winter komt er toch echt weer een lente. In de winter kun je je terugtrekken bij haardvuur en kaarsjes, hopend op sneeuw en ijs. Zo heeft elk seizoen zijn charme. Het leven is geen strakke lijn met een begin en eind. Het is een cirkel, waar de ene generatie eindigt begint de volgende. Is dat eigenlijk niet prachtig: je familie als een spiraal.

Het Porselein Zonder Einde laat deze cyclus zien.

Na de crematie wordt de as vereeuwigd in een porseleinen sieraad, object of vessel.

Een hoogst persoonlijk porselein, speciaal met alle zorg samengesteld uit grondstoffen en de crematie-as. Elke as is uniek qua structuur, kleur en samenstelling.  Het porselein Zonder Einde, een transformatie van de as,  zal altijd de sporen van het verleden in zich meenemen. Het op 1260 graden gebakken porselein is als een versteend as.

Van bijvoorbeeld kersenpitten, abrikozen- en perzikpitten is een gietmal gemaakt en de gegoten porseleinen pitten zijn als parels tot een eindeloos snoer geknoopt. Pitten en zaden als metafoor voor de levenscyclus. Ook lichtjes of herinneringskommetjes met een tekst zijn mogelijk.

 

 

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oude Fabriekstraat 21, 3812 NR, Amersfoort

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Studio Zand voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Oude Fabriekstraat 21, 3812 NR, Amersfoort
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje