Terug naar overzicht

Amerpodia

Klanten
beoordeling
0,0

Monumentale panden in het hart van Amsterdam

Een laatste eerbetoon aan jouw geliefde, in het hart van Amsterdam op een locatie met betekenis? Dat is zeker mogelijk. Amerpodia faciliteert een viertal cultuurhuizen in hartje Amsterdam: De Nieuwe Liefde, Compagnietheater, Rode Hoed en Felix Meritis. Met meer dan 650 evenementen per jaar, bieden wij de prettige, kundige samenwerking die je verwacht in een moeilijke tijd als deze. Het afscheid van jouw geliefde draagt daarnaast direct bij aan het leveren van substantiële bijdrage leveren aan het culturele en maatschappelijke leven: alle activiteiten binnen de huizen van derden, dragen bij aan het voortbestaan van onze culturele programmering.

De Nieuwe Liefde

Da Costakade 102, Amsterdam
Tot 375 personen / 6 zalen

Ooit gebouwd als wijnpakhuis, nu een heerlijk pand met een prachtige lichtinval door de combinatie van een glazen dak en glas in lood elementen. Dit voormalige wijnpakhuis is geliefd vanwege haar architectuur en bijzondere ambiance. De lichte ruimtelijke hal met prachtige glas-in-lood ramen en indrukwekkend trappenhuis, verbindt de verschillende verdiepingen en fungeert als het hart van de locatie.

Rode Hoed

Keizersgracht 102, Amsterdam
Tot 450 personen / 7 zalen

Achter de gevels van drie statige en eeuwenoude grachtenpanden aan de Keizersgracht bevindt zich de grootste schuilkerk van Nederland. De prachtige raampartijen, authentieke details en uitmuntende akoestiek maken van de Rode Hoed een karaktervolle én zeer toegankelijke, stijlvolle plek om samen te komen.

Compagnietheater

Kloveniersburgwal 50, Amsterdam
Tot 500 personen / 5 zalen

Een prachtige combinatie van nieuw en oud. Authentieke zuilen en raampartijen gecombineerd met een industriële look. Door architect Francine Houben verbouwd tot theater. Deze voormalige kerk werd eind jaren ‘90 verbouwd door de wereldwijd geroemde architect Francine Houben. De traditionele elementen zoals de onbehandelde houten pilaren werden behouden. Daardoor is het een fijne plek met een mooie mix van oude en nieuwe materialen. Het maakt van Compagnietheater ook een perfecte locatie om van jouw afscheid iets speciaals te maken.

Felix Meritis

Keizersgracht 324, Amsterdam
Tot 800 personen / 6 zalen

Het monumentale pand kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1777. Met een imposant trappenhuis, een indrukwekkend koepeldak en Korinthische halfzuilen als échte blikvangers is Felix Meritis een van de mooiste gebouwen van Amsterdam.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Da Costakade 102, 1053 WP, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Amerpodia voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Da Costakade 102, 1053 WP, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje