0
Terug naar overzicht

Event Centre Vinkeveen

Klanten
beoordeling
0,0

Afscheid nemen van een dierbare kan op veel verschillende manieren, van klein en intiem tot groots het leven vieren. Uitvaartlocatie Event Centre Vinkeveen staat jullie graag bij om een afscheid te organiseren wat perfect past bij de persoon die hij of zij was.

Voor iedereen die een speciale band had met natuur- en watergebieden is Vinkeveen een mooie omgeving voor afscheidsdiensten. Event Centre Vinkeveen ligt centraal in Nederland aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam, in een groene omgeving aan de Vinkeveense Plassen.

Event Centre Vinkeveen heeft een eigen entree met ontvangstruimte, een terras aan het water en 170 parkeerplaatsen. Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club en voor wie wilt overnachten is er het naastgelegen Apollo Hotel Vinkeveen.

Op de begane grond is er een black box van circa 400 m2 die ruimte biedt tot 450 personen. Door de flexibele wanden kan de ballroom eenvoudig in 3 gedeeld worden. Zo kunnen we zowel kleinere als grotere gezelschappen een intieme setting bieden – weer of geen weer. Want de condoleance kan ook buiten plaatsvinden op het aansluitende terras met prachtig uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

Catering wordt verzorgd vanuit The Harbour Club. Alleen de beste, meest verse producten worden gebruikt voor een arrangement dat aansluit bij jullie wensen. Van gebak en broodjes, tot uitgebreide lunch, diner of borrel arrangementen.

Een bijzondere locatie omgeven door rust
• Een rustige en centrale locatie met uitzicht op de Vinkeveense Plassen.
• Ruimte voor diverse gezelschappen, van intiem tot 450 personen.
• Koffie & thee, lunch, diner- en borrelarrangementen door The Harbour Club.
• 86 luxe hotelkamers bij Apollo Hotel Vinkeveen
• 170 parkeerplaatsen

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenlandsekade 1, 3645 BA, Vinkeveen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Event Centre Vinkeveen voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Groenlandsekade 1, 3645 BA, Vinkeveen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje