Terug naar overzicht

Herdenkingspark Westgaarde

Klanten
beoordeling
0,0

PC Uitvaart

Sinds 1931 verzorgen wij uitvaarten naar wens. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag met het organiseren van de crematie of begrafenis zoals u die voor ogen heeft en nemen u zoveel mogelijk zorg uit handen. Wij weten namelijk als geen ander dat een goed en persoonlijk afscheid troost biedt voor de nabestaanden.

Wij hebben alles in huis om een goed afscheid te verzorgen. Een team van ervaren uitvaartbegeleiders staat voor u klaar. Wij hebben uitvaartlocaties door heel Noordwest-Nederland. U kunt bij ons vooraf uw uitvaartwensen vastleggen en sparen voor uw afscheid.

Onze Afscheidsadviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek en denken met u mee over de invulling en financiering van uw afscheid.

Uitvaarten voor iedere achtergrond, religie en cultuur

PC Uitvaart is van oorsprong een Amsterdamse organisatie en zoals de stad sinds 1931 veranderd is, zijn uitvaarten dat ook. PC Uitvaart is specialist op het verzorgen van uitvaarten van iedere achtergrond, religie en cultuur.

Herdenkingspark Westgaarde

In het prachtige en groene Herdenkingspark Westgaarde is alles aanwezig voor een afscheid naar wens. Westgaarde heeft moderne en gepaste ruimtes voor begrafenis- en crematieplechtigheden, condoleances en rouwbezoeken. Voor een afscheid in kleine kring of juist voor een grote plechtigheid. In onze moderne familiesuites is het mogelijk om op ieder gewenst moment een bezoek aan de overledene te brengen.

Herdenkingspark Westgaarde heeft meerdere verstrooivelden, waaronder een Ajax-verstrooiveld. De begraafplaats heeft grafvelden voor algemene, privé en luxe graven. Daarnaast zijn er diverse Islamitische grafvelden, een Chinees grafveld en is er een ruime verzorgingsruimte voor rituele bewassingen. Onze vriendelijke medewerkers en uitvaartbegeleiders staan voor u klaar.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Ookmeerweg 275, 1067 SP, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Herdenkingspark Westgaarde voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Ookmeerweg 275, 1067 SP, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje