Terug naar overzicht

Landgoed Vollenhoven

Klanten
beoordeling
0,0

Wilt u rustig de tijd hebben om afscheid te nemen van een dierbare, samen mooie herinneringen ophalen, het leven gedenken zonder dat iemand u komt zeggen dat u nog maar 10 minuten de tijd hebt….. ? Dan is landgoed Vollenhoven wellicht een optie voor u. U kunt helemaal zelf invulling geven aan de dag. Natuurlijk denken we graag met u mee als u dat wilt, maar dan vooral in het faciliteren van uw wensen. Want het is uw afscheid. Wat voor ons belangrijk is dat u achteraf kunt zeggen; het was goed zo. En als wij daar een bijdrage aan mogen leveren dan doen we dat graag.

Op landgoed Vollenhoven zijn drie locaties die hiervoor gebruikt kunnen worden.

De Oranjerie ligt midden in het bos. Omzoomd door eeuwenoude bomen biedt het in de zomer een mooie en besloten setting om ook buiten afscheid te nemen. Slecht weer? Geen probleem, ook binnen is veel ruimte. Helaas is de oranjerie alleen in de zomermaanden beschikbaar. Van half oktober tot half mei staan er de vorstgevoelige planten.

Het Grote Huis ademt de sfeer van vroeger tijden. De besloten ruimtes geven u de mogelijkheid tot een stijlvol afscheid in een wat kleinere setting (maximaal 80 personen).

De stal Den Eijck is door zijn warme authentieke uitstraling ook bijzonder geschikt en biedt vele mogelijkheden. Op alle drie de locaties is voldoende buitenruimte.

Nadat iedereen vertrokken is kunt u onder het genot van een hapje en een drankje in kleine kring de dag afsluiten.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Utrechtseweg 59A, 3732 HA, De Bilt

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Landgoed Vollenhoven voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Utrechtseweg 59A, 3732 HA, De Bilt
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje