Terug naar overzicht

Paviljoen de Witte

Klanten
beoordeling
0,0

Paviljoen de Witte

De Parel van Scheveningen is een bijzondere exclusieve locatie met een prachtige ligging en uitzicht over het strand van Scheveningen. Het beschikt over een stijlvolle architectuur met koninklijke allure. Met een eigen privéterras én 35 privé parkeerplekken.

Paviljoen de Witte is gebouwd in 1826 in opdracht van Koning Willem I. In 1827 schonk hij dit tempelachtige buitenhuis als verjaardagscadeau aan zijn lieftallige echtgenote Koningin Frederica Louise Wilhelmina.

Paviljoen de Witte beschikt over diverse ruimtes. Boven bevinden zich drie koninklijke zalen; de barzaal, de zeezaal (met prachtig uitzicht over de het strand) en de zijzaal. Beneden bevinden zich nog twee zalen; de Mesdagzaal en de Sientje van Houtenzaal. In de drie bovenzalen kan in alle rust de condoleance plaatsvinden.

Naast de vele mooie en positieve gebeurtenissen in het leven wil Paviljoen de Witte ook voor de minder mooie en verdrietige momenten in het leven iets betekenen voor onze gasten. Paviljoen de Witte verzorgt in samenwerking met de diverse uitvaartorganisatie ook uitvaartceremonies en condoleances. Tevens kan de familie ook na het afscheid bij ons terecht voor een intieme lunch of intiem diner om de dag op een mooie manier af te sluiten.

Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk werk uit uw handen wordt genomen. Iedereen verdiend een waardig afscheid. Met ons team willen wij er samen met u een mooie dag van maken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Pellenaerstraat 4, 2586 EK, Den Haag

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Paviljoen de Witte voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Pellenaerstraat 4, 2586 EK, Den Haag
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje