0
Terug naar overzicht

Ross Lovell aan den IJssel

Klanten
beoordeling
0,0

Een overlijden van een dierbare is een zeer ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Maar steeds meer mensen spreken bij hun laatste wens de voorkeur uit om na hun overlijden de condoleances niet in een rouwcentrum te laten plaatsvinden, zij geven de voorkeur aan een positievere omgeving voor hun nabestaanden. Juist dan zijn persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kennis van zaken belangrijke aspecten. Uw persoonlijke wensen staan hierbij natuurlijk voorop. Bij Ross Lovell geven we graag invulling aan deze wens.

Wij bieden 2 mooie rustig gelegen locaties aan het water met beide een uniek karakter. In Ridderkerk is ons restaurant gesitueerd in een karakteristieke oude herberg met balkenplafonds en een zeer smaakvolle eigentijdse inrichting, gelegen direct aan het Waaltje (www.rosslovell.nl/ridderkerk-rijsoord).

In Krimpen ad IJssel zitten we in een prachtig pand gesitueerd om een echt werkende korenmolen en direct aan een klein jachthaventje aan de IJssel. Onze mooi ingerichte restaurants hebben diverse ruimtes waar een intieme of juist een ruim opgezette sfeer gecreëerd kan worden.

Een bijzondere afscheidsceremonie kan bij Ross Lovell georganiseerd worden, maar ook alleen een condoleance is mogelijk. Ontvangst van uw gasten met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Een aangeklede borrel of (walking) diner/ buffet behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wij verzorgen:

  • Ruimte voor afscheidsceremonie met de kist
  • Tafel voor condoleance registratie
  • Aparte ruimte voor het gezin
  • Dranken naar keuze
  • Culinaire invulling aan de hand van uw wensen
  • Mogelijkheden voor lunch of diner
  • Gratis voldoende parkeergelegenheid

Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Korenmolen 1, 2922 BS, Krimpen aan den IJssel

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Ross Lovell aan den IJssel voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Korenmolen 1, 2922 BS, Krimpen aan den IJssel
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje