0
Terug naar overzicht

Recherchebureau Van Westenbrugge

Klanten
beoordeling
0,0

DIGITAAL RECHERCHEONDERZOEK VAN EEN NALATENSCHAP

RECHERCHEBUREAU VAN WESTENBRUGGE EN OSINT & RECHERCHEBUREAU

Als het gaat om een uitgebreid inhoudelijk data-analyse en digitaal rechercheonderzoek van een nalatenschap kan er op verzoek van nabestaanden onderzoek verricht worden op alle apparaten van uw dierbare.

Wij, Yvonne Westenbrugge (eigenaar Recherchebureau Van Westenbrugge) en Özlem Lieberwirth (eigenaar OSINT & Recherchebureau), zijn gecertificeerde particuliere onderzoekers met POB-vergunning. Dit betekent dat wij, als recherchebureau, rechtmatige onderzoeken kunnen uitvoeren in onze hoedanigheid. Tevens zijn wij beiden gecertificeerd als OSINT- Experts.

Onze samenwerking is ontstaan om elkaar te versterken om zo voor de nabestaanden de beste dienstverlening te kunnen bieden. Hierdoor is meer ruimte voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning voor de nabestaanden. Wij zijn onderzoekspartners van Digital Life Legacy. Zodra Digital Life Legacy apparatuur toegankelijk heeft gemaakt of data heeft veiliggesteld, ontvangen wij de data om een uitgebreid DATA-onderzoek of een OSINT-onderzoek uit te voeren.

Een DATA-onderzoek omvat onderzoek naar alle gegevens in telefoons, tablets, computers of laptops van uw dierbare. We doen onderzoek naar (verwijderde) foto’s, video’s, e-mail, contactpersonen, (geheime) apps, cryptomunten etc. Als onderzoekers zoeken wij voor u naar antwoorden als er sprake is van plotseling verlies van uw dierbare.

Een OSINT-onderzoek omvat alle beschikbare, openbare en toegankelijke informatiebronnen. We onderzoeken de informatie op alle Social media platformen en kunnen we de laatste onlineactiviteiten in kaart brengen. Eveneens kunnen we onderzoeken welke contacten uw dierbare in de afgelopen tijd heeft gehad. 

Daarnaast kunnen we u ook ondersteunen bij contacten met politie, politieonderzoeken en eventuele artikel 12 procedures.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!  

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Blaak 520, 3011 TA, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Recherchebureau Van Westenbrugge voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Blaak 520, 3011 TA, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje