0
Terug naar overzicht

Serenity Trips

Klanten
beoordeling
0,0

Onze reizen zijn meer dan alleen tijd voor jezelf

Mijn naam is Sonja Paul, woonachtig en werkzaam in Rotterdam. Mijn oorsprong ligt in de massagetherapie. Inmiddels heb ik een hbo- bachelor rouwbegeleiding afgerond en andere coaching opleidingen voltooid, om zo meer inhoud te kunnen bieden bij rouw, verlies & transitie.

In 2020 kwam ik na een intensieve mantelzorg tijd van 2 jaar in een groot gat terecht. Het lijkt op dat moment alsof je er alleen voor staat na een verlies. Ik merkte dat ik zoveel van mezelf had gevraagd en voelde in mijn lijf dat zelfzorg totaal geen aandacht had gekregen. Ik had mezelf totaal on-hold gezet. Dit was voor mij een eyeopener dat het roer om moest. Dat er na elk verlies iets moois ontstaat en dat je er sterker uit komt is een cliché, maar oh zo waar.

Een nieuwe weg

Ik heb met mijn bedrijf Totally Body and Mind een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben me gaan specialiseren in het ondersteunen, begeleiden en behandelen van vrouwen die beroepsmatig te maken krijgen met verlies of in hun privéleven te maken krijgen met verlies. Dit kan zijn verlies van een partner, kind, werk, gezondheid, huisdier etc. Wat soms ook kan leiden tot burn-out klachten. Hierdoor is mijn bedrijf opgedeeld in 3 takken met ieder zijn eigen specialisatie:

  • Totally Body and Mind: lichaam gerichte behandelingen zoals holistische massages, lichaamsgerichte begeleiding bij rouw.
  • SerenityTrips: lifestyle reizen met een thema voor vrouwen.
  • MetKomPasZie: begeleiding van vrouwen van rouw en verlies & burn-out door rouw.

Ruimte voor jouw verdriet

Verlies door de dood of verlies van relatie, gezondheid, werk of andere verliezen resoneren mee op eerdere verliezen in je leven. 
Naast verliezen uit je eigen leven kunnen ook verliezen uit je familiesysteem mee resoneren. Om een groot verlies te kunnen dragen is het behulpzaam (noodzakelijk zelfs) om steun te ervaren en ruimte te hebben voor jouw verdriet en jouw verhaal. Jezelf gehoord voelen en gezien worden is essentieel bij een rouw & burn-out proces.

Een rouw & burn-out reis

Wij bieden verschillende plekken in Europa of Nederland aan waar we speciale coaching bieden op het gebied van rouw en op het gebied van burn-out of een combinatie van beide. Tijdens de reizen pasen wij een unieke multidisciplinaire werkmethode toe. Het is de perfecte manier om ruimte voor jezelf te creëren en eens volledig tot rust te komen. Zo kun je deze rouw en/of burn-out periode gebruiken om juist de dingen te doen waar je normaal niet aan toekomt of omdat je jezelf de rust niet gunt. Maar ook om weer perspectief te zien dat ook voor jou de zon weer zult gaan schijnen.

Innerlijke zorg 
- Goede maaltijden zijn nodig voor je lichaam dat door stress een behoorlijke klap heeft gekregen. Vul jezelf met hernieuwde energie, dat zal je winst opleveren.

Stress reduceren voor thuis 
- Je leert letterlijk te ontspannen en ontvangt praktische tools die je mee naar huis kunt nemen en toe kunt passen in het dagelijkse leven.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gashouderstraat 37b, 3061 EJ, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Serenity Trips voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gashouderstraat 37b, 3061 EJ, Rotterdam
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje