0
Terug naar overzicht

Art of Impression

Klanten
beoordeling
0,0

Een blijvende herinnering aan je dierbare

Een mooie vingerafdruk op een ring of juist een beetje as van je dierbare in een hanger, hoe troostend kan het zijn. Iets van je dierbare bij je dragen, biedt houvast. Dat is ook precies wat wij met onze sieraden en urnen willen toevoegen.

Achter ieder sieraad schuilt een verhaal! Met onze sieraden heb je de mogelijkheid om je dierbare subtiel bij je te dragen, maar ook om het heel prominent te tonen. We beschikken over een prachtige collectie, maar werken ook heel graag op maat voor u.

Wat bijzonder mooi om de as van je dierbare dichtbij je te dragen.

De sieraden worden met zorg in het atelier gevuld. Het assieraad kunnen we ook voorzien van jouw persoonlijke tekst en vingerafdruk. In de collectie hebben we verschillende modellen voor dames en heren waarbij we de as zichtbaar of onzichtbaar verwerken in het sieraad. Hiervoor vragen we je om een klein beetje as naar ons toe te sturen zodat we dit kunnen verwerken.

Vlinder urnen

Een vlinder staat voor het proces van transformatie: van rups naar pop en uiteindelijk naar vlinder. Dit proces symboliseert de verschillende stadia in ons eigen leven: kracht, groei, kwetsbaarheid en het einde. Het transformatieproces staat tevens voor vrijheid en onsterfelijkheid.

Daarom hebben wij naast sieraden ook unieke mini vlinder urnen. De mini urnen zijn nieuw in ons assortiment. Op een stukje natuursteen waarin de as van uw dierbare verwerkt is, wordt handmatig een echte vlinder geplaatst. Deze mooie combinatie aan natuurproducten geeft iedere urn zijn eigen unieke vorm. De urnen worden geleverd onder een glazen stolp. 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Parkstraat 5, 5671 GD, Nuenen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Art of Impression voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Parkstraat 5, 5671 GD, Nuenen
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje