Terug naar overzicht

DuoPenrose .nl

Klanten
beoordeling
0,0

Assieraden en persoonlijke sieraden voor troost en herinnering

Een sieraad ter herinnering aan je dierbare kan troostend werken en tot steun zijn tijdens de rouwverwerking.

Al onze sieraden zijn uniek, niet alleen door het ontwerp maar ook omdat wij as of haar in het sieraad kunnen verwerken. Daarnaast kunnen wij sieraden personaliseren met een vingerafdruk, tekening, handschriftgravure of tekstgravure. Bestaat er nog een stukje geschreven tekst van je dierbare, dan kunnen wij dat overzetten op een zilveren ring of laseren in een stalen armband. Vele andere sieraden zijn ook te personaliseren door middel van een gravure. 

Voor assieraden geldt dat de as met een speciale hars wordt vermengd en dan in het sieraad aangebracht. Jij kiest het sieraad met zorg uit en wij zorgen dat het met zorg gevuld wordt. Zo kun je je dierbare altijd dicht bij je dragen. Eventueel kunnen we ook een kleur toevoegen aan de hars.

Onze sieraden worden in verschillende metalen en edelmetalen gemaakt: staal, zilver, geelgoud en witgoud zonder of met zirkonia's of diamanten.

Naast assieraden en gepersonaliseerde sieraden hebben wij ook een mooie collectie vingerafdrukmanchetknopen. Omdat het om sieraden gaat met een grote emotionele waarde is het van belang dat je iets kiest dat je echt mooi vindt.

Wij helpen je graag verder!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Machineweg 187, 1432 ES , Aalsmeer

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met DuoPenrose .nl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Machineweg 187, 1432 ES , Aalsmeer
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje