Terug naar overzicht

Op Goud Geluk

Klanten
beoordeling
0,0

Op Goud Geluk maakt jou graag blij met unieke sieraden, geïnspireerd door jouw verhaal en op ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Zodat jij een herinnering aan een bijzonder moment of belangrijk persoon, blijvend met je mee kunt dragen. 

Met de herinneringssieraden van Op Goud Geluk maak jij de herinnering aan jouw dierbare tastbaar. Op Goud Geluk heeft geen standaard collectie herinneringssieraden. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden en maken een sieraad op maat, naar aanleiding van jouw persoonlijke verhaal, wens, stijl en budget.

 

As
Op Goud Geluk kan jou helpen bij het rouwproces door het maken van een herinneringssieraad. Een sieraad gevuld met bijvoorbeeld as, zodat je jouw dierbare altijd en overal bij je draagt. Astrid heeft zich gespecialiseerd in het onzichtbaar maken van de kleine holle ruimtes in het sieraad die worden gevuld met as, zodat niemand hoeft te zien dat jij een assieraad draagt.

 

Oud Goud
Een andere vorm van een herinneringssieraad is het lievelingssieraad van jouw dierbare te laten omsmelten tot een nieuw sieraad of dit lievelingssieraad te verwerken in een nieuwe ring, ketting, hanger of armband. Het is ook mogelijk om in dit ‘nieuwe’ sieraad as te verwerken.

Op Goud Geluk helpt je graag met het ontwerp en adviseert je op het gebied van edelsteen- en materiaalkeuze en de juiste maat. Nadat al je wensen in kaart zijn gebracht wordt er een schets, tijdsplanning en prijsopgave gemaakt. Daarna gaan we aan de slag om jouw unieke sieraad te maken.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Workumstraat 37, 8244 EJ , Lelystad

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Op Goud Geluk voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Workumstraat 37, 8244 EJ , Lelystad
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje