Terug naar overzicht

sieradenenobjecten

Klanten
beoordeling
0,0

Catharina de Vries 
Sinds 2009 is Catharina de Vries, goud- en zilversmid, met haar atelier gevestigd in Burgum. Met veel liefde en passie voor het ambacht vervaardigt zij unieke sieraden en objecten. In haar ontwerpen wil zij gevoel en emotie vangen in edelmetaal. Juist bij gedenksieraden is dit aspect uiterst belangrijk.
Het werken op afspraak in een persoonlijke omgeving creëert de juiste ambience om met aandacht uw verhaal en wensen in kaart te brengen, zodat zij het kan vertalen naar een sieraad.

Sieraden uit erfgoud, eventueel met gebruik van as of een haarlok
Hierbij werkt Catharina met haar eigen, steeds verder uitbreidende collectie als leidraad. Er kan nieuw materiaal gebruikt worden, maar vaak worden de sieraden uit erfgoud vervaardigd. Trouwringen of oude sieraden krijgen zo een nieuw leven, een troostrijke gedachte. Bovendien is het mogelijk om as of een haarlok van uw overleden dierbare in het sieraad te verwerken.

Natuurlijke edelstenen
Catharina maakt veel gebruik van natuurlijke edelstenen. Ze dragen bij aan het persoonlijke en unieke karakter van het sieraad en geven extra symboliek. Graag adviseert zij u over de uiteenlopende mogelijkheden.

Objecten
Soms is een object passender om te gedenken. In haar collectie zijn naast sieraden onder andere een kandelaar en kaarsenringen opgenomen. Deze kunnen met as gevuld worden en gegraveerd met een tekst naar keuze.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. B. Hornstrasingel 73, 9251 AH , Burgum

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met sieradenenobjecten voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Dr. B. Hornstrasingel 73, 9251 AH , Burgum
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje