0
Terug naar overzicht

Jose Glas Corporate Design in Fashion

Klanten
beoordeling
0,0

Jose Glas Corporate Fashion levert de perfecte match van creativiteit en kwaliteit. Onze bedrijfskleding valt altijd op.
Speciaal voor de uitvaartbranche werken wij met moderne frisse kleding ontwerpen met een personal touch. Dit kan een volledige outfit zijn, of een mooi accessoire als een shawl met bedrijfskleuren. Zo wordt uw bedrijfsidentiteit versterkt.

Het geheim achter de kwaliteit van onze producten? Heel simpel: we houden alle stappen van het proces in eigen beheer. Daarmee bewaken we ook de vaart in het hele traject. Onze relaties in het productieproces kiezen we zorgvuldig uit; we werken alleen samen met partners die hetzelfde hoge niveau als wij nastreven.

Kledingbedrijven worden meer en meer gestimuleerd om hun producten te verduurzamen. En terecht. Wij nemen op dit punt onze verantwoordelijkheid. Door de lange levensduur van onze producten, slim gebruik van materiaal en waar mogelijk kiezen we voor duurzame grondstoffen.

Jose Glas Corporate Fashion is een van de eerste bedrijven in Nederland die zich richtte op moderne bedrijfskleding. Daarmee spelen we sterk in op vragen uit de markt. Die fijne neus voor nieuwe ontwikkelingen is nog altijd een van onze unique selling points.

Na twintig jaar in het vakgebied hebben we een grote klantenkring opgebouwd.
Die schat aan ervaring zorgt ervoor dat we elke fashion uitdaging probleemloos kunnen managen. Hoe klein of groot de opdracht ook is, het ontwerpen van een kledinglijn die de klant verrast, blijft de grote drijfveer van ons werk.

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Graag tot ziens!

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kennemerstraatweg 464 unit 0.12, 1851 NG, Heiloo

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Jose Glas Corporate Design in Fashion voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kennemerstraatweg 464 unit 0.12, 1851 NG, Heiloo
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje