Terug naar overzicht

Funeral Company

Klanten
beoordeling
0,0

Simone en Ilona richten zich op het verzorgen van begrafenissen en crematies in een breed werkgebied ​rondom Wassenaar, Den Haag, Amsterdam en omstreken.

Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en organiseren van diverse uitvaarten. Van heel klein en intiem,
tot zeer uitgebreid. Onze aanpak kenmerkt zich door liefdevol, persoonlijk en uiterst betrokken met u samen te werken aan een passend afscheid.  Vanaf het moment van overlijden nemen wij alle zorg uit handen. Samen met u wordt in de dagen die volgen, rustig en in constant overleg, ​het afscheid vormgegeven tot in de kleinste details.

Het afscheid kan plaatsvinden op uiteenlopende locaties: van een kerkelijke dienst of het afhuren van de kerk met een eigen invulling van het afscheid, een boerderij, op het strand, een tent in de achtertuin, in de zitkamer bij u thuis, theater, kasteel tot aan de aula van het crematorium of de begraafplaats. Binnen of buiten, vroeg of laat en iedere dag van de week.

Persoonlijke keuzes

Er zijn heel veel opties en keuzes om tot een passend afscheid te komen. Wij begrijpen als geen ander dat dit ook overdonderend kan zijn en maken u graag wegwijs. Door onze ervaring zijn wij in staat om aan te voelen welke mogelijkheden bij u passen waardoor u de juiste keuzes kan maken. Zo leveren wij maatwerk.

De kosten

Funeral Company hanteert een vaste fee voor het verzorgen en regelen van het afscheid en alle facetten die daar bij komen kijken. Nadat wij uw wensen in kaart hebben gebracht, maken wij een kostenbegroting voor u. De kosten van producten,  locaties, leveranciers en dergelijke worden transparant en zonder commissie aan u gefactureerd.

​Verzekeringen

Funeral Company kan, ongeacht of en waar u verzekerd bent, de uitvaart voor u verzorgen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Plein 2, 2242 KB, Wassenaar

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Funeral Company voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Plein 2, 2242 KB, Wassenaar
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje