0
Terug naar overzicht

Tom van Dijk Uitvaarten

Klanten
beoordeling
9,9

Wanneer iemand die u dierbaar is overlijdt óf binnenkort zal overlijden, moet er in korte tijd ineens veel besloten en geregeld worden. Kiest u voor begraven of cremeren? Komt er een uitvaart of neemt u in besloten kring afscheid? En blijft de overledene thuis of maakt u graag gebruik van de ruimte bij een afscheidshuis of uitvaartcentrum? Praktische zaken waar u vaak nog helemaal niet over nagedacht heeft. Daarom krijgt u van ons alle rust en ruimte om weloverwogen de juiste keuzes te maken.

Ieder mens is bijzonder en verdient een uniek afscheid

Als uitvaartverzorger denkt Tom graag met u mee en helpt hij u bij het bepalen van wat het beste aansluit bij de wensen van u en uw overleden dierbare. Binnen 24 uur na het bespreken van de uitvaart, krijgt u een samenvatting van de gemaakte afspraken en een kostenbegroting, zodat u weet waar u aan toe bent. Daarnaast regelt Tom alles wat nodig is om de dag van de uitvaart vlekkeloos te laten verlopen. 

Kennismakingsvideo met Tom van Dijk:

Rob is ritueelbegeleider bij afscheid en ondersteunt u vooral bij het bepalen van de inhoud van de afscheidsviering: wie gaat wat zeggen, welke foto’s en/of filmpjes wilt u laten zien en wat voor muziek past daarbij? Tevens kan hij uw herinneringen verweven in een pakkend verhaal en dat namens u voordragen. Samen zorgen wij dat u op een warme, waardige manier afscheid kunt nemen van uw dierbare en tegelijkertijd als het ware zijn of haar leven viert. Met een lach en een traan dus.

Rob van Tilburg over ritueelbegeleiding bij afscheid:

Dag en nacht bereikbaar

Al ruim 10 jaar verzorgen wij uitvaarten in de regio Tilburg, Breda, Oosterhout, Waalwijk en daarbuiten. Ook wanneer u elders een uitvaartverzekering heeft. 

Wilt u meer weten, een gratis uitvaartwensengids en/of vrijblijvende offerte aanvragen of ervaringen van andere families lezen? Bekijk dan rustig onze website of bel: 013-8888 444.

Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

John F. Kennedylaan 6, 4811 ET, Breda

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Liefdevol en zorgzaam is hoe wij de begeleiding en zorg van Tom van Dijk en Rob van Tilburg ervaren hebben! De eerste zorg die uit handen werd genomen was het ‘thuis’ brengen van mijn vader en heel belangrijk voor mijn moeder. Met ‘thuis’ bedoelen we naar Tilburg, de stad waar hij geboren en getogen is. Fijn en prettig waren de dagen voorafgaande aan de uitvaartdienst, waarin we alle tijd hebben gehad om mijn vader te mogen bezoeken en daarnaast ruim de tijd om de inhoud van de dienst vorm te mogen geven. Er werd snel geschakeld en ook op een juiste en professionele manier. Ondanks de beperkingen die noodzakelijk zijn i.v.m. het Coronavirus is het een zeer mooi, waardig, persoonlijk en intiem afscheid geworden. Tevens hebben we ook overige dierbare familie en vrienden middels een livestream de dienst bij kunnen laten wonen, wat velen als bijzonder hebben mogen ervaren. Dank aan Tom van Dijk en Rob van Tilburg die hun werk met passie doen. Dat zie en merk je aan alles!"
Jeanny Mermans
"Vanaf de eerste kennismaking met uitvaartverzorger Tom van Dijk tot en met het laatste contact na de uitvaart, zijn wij bijzonder te spreken over het totaalplaatje na het overlijden van mijn echtgenote / onze moeder. De enorme empathie, het grote respect naar de overledene en de nabestaanden, de geweldige betrokkenheid, het meedenken en de gegeven ruimte voor ons allen getuigen van een grote professie, wat zich tenslotte uitte in een indrukwekkende, zeer druk bezochte uitvaartdienst. Het intensieve contact met Tom en ritueelbegeleider Rob van Tilburg. De gehele tot in de puntjes verzorgde uitvoering van de uitvaart vóór, tijdens en na de viering in het crematorium. En ten slotte het warme en adviserende contact na de uitvaart. Goede wijn behoeft geen krans, sterker nog, er werd al door een aantal aanwezigen geïnformeerd of men ondanks een verzekering elders toch gebruik kon maken van deze uitvaartverzorger. Dat antwoord was niet moeilijk."
Fam. Dorren
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Tom van Dijk Uitvaarten voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Rocco Mathieu
"Wij als familie hebben Tom en Rob als hele hartverwarmende vriendelijke mannen ervaren! Hun hebben ons een heel mooi waardig afscheid gegeven van onze lieve man , pap en opa. Ook heel fijn was de kennismaking met onze vader voor hij euthenasie zou gaan doen. Zouden wij ook iedereen aanraden als de mogelijkheid er is om dit zeker te doen! Alles was heel gemoedelijk ! Dan ook nog eens na 5 weken dat ze bij ons langs kwamen en een heel fijn gesprek hebben gehad en over de mooie herinneringen van het afscheid. Dank jullie wel Tom en Rob voor alle mooie momenten die jullie ons hebben gegeven . ❤️"
Hannie Schuuring
"Tom en Rob hebben ons op een hele fijne manier bijgestaan in het voorbereiden en regelen van de uitvaart. Hierdoor is het een hele mooie en persoonlijke uitvaart geworden, precies zoals wij het graag wilde. Ze waren er gedurende deze periode altijd voor ons en ook daarna hebben we nog een fijn contact gehad."
Juliette van der Aa
"Tom en Rob hebben ons zo goed geholpen, we zijn dankbaar en trots voor het prachtige afscheid wat we papa hebben mogen geven met hun hulp. Tom zijn geduld, de tips, sturing, rust en oprechte betrokkenheid heeft ons echt geraakt. Het gesprek met Rob heeft ons veel gebracht, hij voelde zoveel goed aan. Ook de woorden en de manier waarop Rob over papa sprak tijdens de uitvaart was heel fijn met veel warmte. De puzzelstukjes leken steeds precies te passen. Veel dank Tom en Rob!"
Jeske de Fretes-Cuijpers
"Fantastische begeleiding gehad bij de uitvaartdienst van ons mam door Tom & Rob. Heel erg warm, betrokken en respectvol. Wij zijn ontzettend blij dat we Tom van Dijk uitvaart hebben gevraagd voor de begeleiding. Opvallend veel mensen hebben ons laten weten dat ze nog nooit zo’n prachtig afscheid hebben meegemaakt!"
Susanne Dusee
"Afgelopen dinsdag op een geweldige manier afscheid genomen van onze lieve mama. Ze had zelf al haar wensen tot in de puntjes vast gelegd. Samen met Tom hebben wij haar wensen uitgewerkt en vervolgens uitgevoerd. Wat een fijne man, zeer profesioneel, warm, humor, oprecht en betrokken. Iedereen verdiend een Tom bij het regelen van een uitvaart."
Colinda Oostelbos
"In een verdrietige en drukke periode zijn Rob en Tom de stevige basis. Hartelijk, menselijk en zeer betrokken. We hebben erg veel steun van hun gevoeld. Niets is hen teveel ! Dank voor alle goede zorgen tijdens en na het overlijden van papa !! 🙏🏼"
René Verwijmeren
"Op 18 maart 2023 hebben we afscheid genomen van mijn lieve vrouw Anne. Tom en Rob hebben deze uitvaart samen met ons verzorgd. Dat hebben zij werkelijk voortreffelijk gedaan. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, maar komen ook zelf met ideeën, ze nemen alle tijd en komen afspraken na. Ik denk dat Anne met een glimlach heeft meegenoten."
Floor Ohler
"Na het overlijden van mijn moeder in februari hebben we op haar uitdrukkelijke wens Tom en Rob uitgenodigd voor het begeleiden van haar afscheidsceremonie. Met rust, liefde voor hun vak en oprechte betrokkenheid hebben zij samen met ons in een paar dagen een prachtig afscheid in elkaar gezet. We kijken met warme gevoelens terug op de dag van het afscheid, maar ook zeker op het contact met Tom en Rob. Dank voor alles, mannen! Jullie zijn twee toppers en samen een geweldig duo!"
Toon
"Hele goede ervaring met Tom van Dijk Uitvaarten. Zijn kennis en ervaring hebben ons enorm geholpen. Tom denkt mee en geeft waardevolle suggesties waar nodig. Door zijn persoonlijke benadering voelden wij ons zeer gesteund bij het verlies van onze moeder."
Jane en Henk Peski
"Beste Tom en Rob Op 15 dec is onze zus Beppy overleden. Wij kennen Tom van de uitvaart van onze broer Benny in 2013. Onze ervaring met Tom is meer dan goed. Hij deed niet alleen zijn werk maar was ook zeer betrokken bij de situatie. Toen onze zus/schoonzus ziek werd en te horen kreeg dat ze niet meer beter kon worden, moesten we heel veel regelen dus ook haar uitvaart Ik zocht op internet of Tom nog bij de uitvaart werkt. Gelukkig is dit zo en inmiddels werkt hij nu samen met Rob van Tilburg. Tom kwam bij ons om de uitvaart te bespreken en te plannen. Rob nam met ons door hoe de uitvaart zou gaan worden. Dankzij Rob heb ik het persoonlijk aangedurfd om een kort verhaal te vertellen over Beppy.. We hebben een mooie afscheid van Beppy kunnen nemen samen met veel familie vrienden en kennissen.. Zonder deze 2 heren hadden wij het niet gekund. Namens de hele familie heel veel dank Het gaat jullie goed. Lieve groet Kitty en Jimmy Jane en Henk"
Peter Dekkers
"Tom en Rob mochten "invallen" voor onze eigen uitvaarbegeleidster. En dat hebben ze met verve gedaan. Fijne en makkelijke mannen in de omgang. Duidelijk in wat we wel/niet konden verwachten en goede adviezen. Dit alles op een prettige en respectvolle manier. In no time voelden ze vertrouwd voor mij. En dat vind ik erg belangrijk in zo'n heftige situatie. Tom voor het zakelijke gedeelte, die overal achteraan ging als wij dat wensten en ons voortdurend op de hoogte hield van de stand van zaken. En Rob voor ons verhaal, wat hij prachtig aan elkaar geweven heeft tijdens de afscheidsviering. Het klopte allemaal. Het grootste compliment is misschien wel al die complimenten die wij over Tom en Rob hebben gekregen van heel veel mensen die erbij waren."
Myriam van Nieuwburg
"Nadat Tom en Rob door uitval van een andere uitvaartverzorger halverwege zijn ingevallen, moest er snel geschakeld worden. Zowel Tom als Rob zijn meesters in het invoegen in ons gezin en hebben met grote accuratesse de organisatie van de uitvaart van onze zoon overgenomen. Grote klasse voor de wijze waarop Rob als ceremoniemeester de afscheidsbijeenkomst leidde en Tom alle regelzaken daaromheen plooide. Dit alles heeft geleid tot een tot in de puntjes verzorgde uitvaart, waar we ontzettend veel complimenten voor hebben gekregen."
Bas van den Berg
"Tot in detail verzorgde uitvaart met begeleiding van A tot Z. Klasse Tom en Rob."
Lisa van Ginneken
"Tom en Rob hebben ons als familie heel persoonlijk en in oprecht contact bijgestaan rondom het overlijden en de uitvaart van onze dierbare. Alles werd professioneel geregeld, met een warme toon en een goed oog voor wat er nodig was om ons als familie allemaal in het proces mee te nemen. Dit gaf veel rust en ruimte voor ons verdriet."
Robert Roos
"Ben erg blij met de aanpak van Tom van Dijk uitvaarten. Tom is een nette en zeer integere man die het hele proces op een uiterst prettige en menselijke manier had begeleid. Dit is een uitvaartondernemer met een oprechte passie voor zijn werk. Al het regelwerk heeft hij netjes uit handen genomen en op een passende manier goede ondersteuning geboden in de moeilijke fasen."
Helma van Poppel
"Meteen al tijdens het eerste contact met Tom voelde het al vertrouwd, ik had direct al het gevoel dit gaat goed komen. Samen met Tom en Rob is de afscheidsviering van mijn man en vader precies geworden zoals wij het wilde. We kijken er dan ook met een goed gevoel op terug. Tom en Rob een top team vullen elkaar goed aan, ontzorgen, bewaken de rust, geven tips en de hulp die je nodig hebt."
Paul Heuijerjans
"8 oktober 2021 is mijn vrouw gegraven op Natuurbegraafplaats de Hoevens. Het is een bijzonder en ook bijzonder mooi afscheid geworden. In mijn notities bij overlijden stond al sinds 2006 Tom van Dijk en Rob van Tilburg. Mannen naar ons hart én mannen die ook staan voor topkwaliteit. En ze geven je heel veel zekerheid sturing en vertrouwen in een proces waar veel druk op staat. Je wilt, op misschien wel het belangrijkste ritueel van het leven, de beste mensen. Zij zijn dat."
Inge Lievense
"Tom van Dijk en Rob van Tilburg hebben de uitvaart van onze zoon tot iets unieks gemaakt. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik met Tom en Rob, en gedurende het proces, werden wij alleen maar meer bevestigd dat wij de allerbeste en meest flexibele, integere, liefdevolle en empathische uitvaartbegeleiders in hen gevonden hadden. Niets was ze teveel, alle emoties, grillen, stress, laatste moment wijzigingen, gekke plannen. Op alles reageerden zij even positief en rustig. Ze hebben alle zorgen uit onze handen genomen. Ze hadden prachtige unieke ideeën om de uitvaart van onze zoon nog specialer te maken. Tevens hebben zij de meest fantastische locatie voor ons geregeld. Alles liep zo soepel en rustig. Ze nemen echt de tijd voor je en staan altijd voor je klaar. Ze genoten van de verhalen die bij het afscheid nemen naar voren kwamen. Wilden echt met terug werkende kracht onze zoon leren kennen. Wij zijn ontzettend dankbaar dat zij op ons pad kwamen toen we ze nodig hadden. Tom en Rob zijn toppers, hun harten lopen over met liefde voor dit vak!"
Renate
"Ik had gelukkig nog nooit een uitvaart mee hoeven maken, en dacht eigenlijk altijd dat het iets engs was. Maar dankzij Rob en Tom was dat helemaal niet zo. Ik vond het heel fijn dat we een kaart mochten tekenen die dan haar rouwkaart werd. En ook tijdens de uitvaart werden we overal bij betrokken. We mochten de kist duwen wat best spannend was, maar ook heel fijn omdat wij haar erheen mochten brengen. Ook mochten wij de kaarsjes aansteken en hadden we achteraf lekkere broodjes. Het leek wel alsof we Rob en Tom al kende al was dat niet zo maar zo vertrouwd voelde het. Het zijn echt hele lieve mensen."
Klanten
beoordeling
9,9

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

John F. Kennedylaan 6, 4811 ET, Breda

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"Liefdevol en zorgzaam is hoe wij de begeleiding en zorg van Tom van Dijk en Rob van Tilburg ervaren hebben! De eerste zorg die uit handen werd genomen was het ‘thuis’ brengen van mijn vader en heel belangrijk voor mijn moeder. Met ‘thuis’ bedoelen we naar Tilburg, de stad waar hij geboren en getogen is. Fijn en prettig waren de dagen voorafgaande aan de uitvaartdienst, waarin we alle tijd hebben gehad om mijn vader te mogen bezoeken en daarnaast ruim de tijd om de inhoud van de dienst vorm te mogen geven. Er werd snel geschakeld en ook op een juiste en professionele manier. Ondanks de beperkingen die noodzakelijk zijn i.v.m. het Coronavirus is het een zeer mooi, waardig, persoonlijk en intiem afscheid geworden. Tevens hebben we ook overige dierbare familie en vrienden middels een livestream de dienst bij kunnen laten wonen, wat velen als bijzonder hebben mogen ervaren. Dank aan Tom van Dijk en Rob van Tilburg die hun werk met passie doen. Dat zie en merk je aan alles!"
Jeanny Mermans
"Vanaf de eerste kennismaking met uitvaartverzorger Tom van Dijk tot en met het laatste contact na de uitvaart, zijn wij bijzonder te spreken over het totaalplaatje na het overlijden van mijn echtgenote / onze moeder. De enorme empathie, het grote respect naar de overledene en de nabestaanden, de geweldige betrokkenheid, het meedenken en de gegeven ruimte voor ons allen getuigen van een grote professie, wat zich tenslotte uitte in een indrukwekkende, zeer druk bezochte uitvaartdienst. Het intensieve contact met Tom en ritueelbegeleider Rob van Tilburg. De gehele tot in de puntjes verzorgde uitvoering van de uitvaart vóór, tijdens en na de viering in het crematorium. En ten slotte het warme en adviserende contact na de uitvaart. Goede wijn behoeft geen krans, sterker nog, er werd al door een aantal aanwezigen geïnformeerd of men ondanks een verzekering elders toch gebruik kon maken van deze uitvaartverzorger. Dat antwoord was niet moeilijk."
Fam. Dorren
Review geven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje