Terug naar overzicht

Laat je erfstukken gratis taxeren tijdens het Funeral Fair Festival!

10/05/2022
Stephanie Sequeira
Delen:
erfstukken gratis taxeren

Altijd al willen weten wat het prachtige schilderij dat je van je grootmoeder hebt geërfd waard is? Kom dan samen met dat schilderij naar het Funeral Fair Festival in de Tuinen van Appeltern! Op zondag 3 juli 2022 kun je namelijk jouw erfstukken laten taxeren door specialisten van BVA Auctions. Zij kunnen jou ter plekke een schatting van de waarde geven. 

Tussen Kunst en Kitsch

Je bent waarschijnlijk wel bekend met het populaire televisieprogramma 'Tussen Kunst & Kitsch'. In dit programma laten mensen oude, mogelijk waardevolle, objecten taxeren door experts. De experts maken een schatting van de waarde en vertellen of het om kunst of kitsch gaat. De gratis taxatie tijdens het Funeral Fair Festival kun je met dit programma vergelijken. De experts van BVA Auctions zullen met veel zorg naar jouw erfstuk kijken en dit direct beoordelen.

Erfstukken gratis taxeren? Schrijf je snel in!

Een erfstuk laten taxeren door BVA Auctions is op het Funeral Fair Festival gratis. Je moet je wel op tijd inschrijven! Dus heb jij een waardevol object thuis liggen en wil je dit graag laten taxeren? Stuur dan een mail naar info@rememberme.nl en geef in de onderwerpregel aan 'Taxatie Funeral Fair Festival'. Inschrijven is mogelijk tot 30 juni. Wees er snel bij! Vol=vol.

Nog geen ticket voor het Funeral Fair Festival? Klik dan hier!

Meer over het Funeral Fair Festival

Het Funeral Fair Festival (2 en 3 juli 2022 van 10:00 uur tot 16:00 uur) is dé outdoor uitvaartbeurs van Nederland. Na het succes van vorig jaar zullen wij dit keer nog groter uitpakken! De gedachten dat de uitvaartbranche eng en saai is wordt in dit dynamische weekend volledig weggenomen. Samen met unieke partijen zullen wij de bezoekers op een laagdrempelige en leuke manier inspireren en informeren omtrent de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid met een gekleurd randje. En dat in de prachtige omgeving van de Tuinen van Appeltern. Loop nadat je jouw erfstuk hebt laten taxeren door BVA Auctions even langs de bijzondere bedrijven die in de tuinen staan. En doe mee aan een van de vele workshops of bezoek het Ontmoetings Café.

Benieuwd hoe het eerste Funeral Fair Festival er aan toe ging? Bekijk dan onderstaande video impressie:

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje