0
Terug naar overzicht

5 x Troostgeschenken voor volwassenen

05/12/2023
Stephanie Sequeira
Delen:
Troostgeschenken voor volwassenen

Ben je op zoek naar een troostgeschenk om iemand in rouw een hart onder de riem te steken? Lees dan vooral verder! Ter inspiratie lichten wij vijf troostgeschenken voor volwassenen uit. Van symbolische herinneringsproducten tot unieke troostproducten die ontspanning en steun bieden in een moeilijke tijd.

5 x Unieke troostgeschenken voor volwassenen

1. De Troostbox

De Troostbox is gevuld met lieve en mooie producten en is bedoeld als hart onder de riem voor iemand die een dierbare verloren is. Er zijn vier varianten waar je uit kunt kiezen, namelijk een box speciaal voor mannen, een box speciaal voor vrouwen. Beide zijn verkrijgbaar in een medium en grote box. Elke box bevat toepasselijke producten die een beetje ontspanning en liefde bieden. Ook bevat elke troostbox een troostboekje met tips, mooie quotes en gedichten over rouw en verlies. Je kunt de box online bij ons bestellen en ook een persoonlijk handgeschreven kaartje toevoegen. Het is ook mogelijk om het Troostboek dat in de Troostbox zit, los te bestellen. Dat kan in de webshop.

2. Een gedenkhorloge

Het gedenkhorloge van Gedenkhorloge.nl is een uniek troostgeschenk voor volwassenen waarmee je jouw dierbare en de herinneringen dichtbij je kunt houden. Als je zelf of misschien zelfs met je hele familie een dierbare na een crematie voor altijd bij je wilt dragen, is een gedenkhorloge een bijzonder product om de as in te bewaren. Je kunt kiezen uit horloges van sandelhout, walnoot hout en raw denim. Gedenkhorloge.nl biedt de mogelijkheid om as in de wijzerplaat van een horloge te laten verwerken. Je kunt kiezen uit diverse hars kleuren voor de wijzerplaat. Geel, blauw, turquoise, rood en nog veel meer. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete kleur van de overledene of de favoriete kleur van degene aan wie je de gedenkhorloge schenkt. Je vindt de gedenkhorloges in onze webshop

3. Troostkaarsjes

Ben je op zoek naar een laagdrempelig troostgeschenk voor volwassenen? Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een wenskaarsje. Met een kaarsje biedt je een beetje licht en warmte in donkere dagen. Het is misschien een simpel troostgeschenk, maar zeer zeker een mooi gebaar van liefde en steun voor iemand in rouw. In onze webshop vind je diverse wenskaarsjes van 100% biologisch afbreekbare sojawax. In elk wenskaarsje schuilt een zilveren bedeltje, met een haakje om het te bevestigen aan een armbandje of kettinkje. Het bedeltje onthult zichzelf wanneer de kaars volledig is opgebrand, als een symbolische herinnering aan de warmte en liefde die altijd zullen voortleven.

4. Foto in glas

Foto in Glas maakt het mogelijk om de mooiste en dierbaarste herinneringen te laten vereeuwigen in glas. Het is een mooi herinneringsproduct voor jezelf of om te geven als troostgeschenk. Kies de gewenste foto uit, een foto van de overleden persoon of huisdier óf een foto van de overledene samen met de ontvanger. Voordat de foto in glas wordt gelaserd, wordt deze door Foto in Glas bewerkt waarbij de achtergrond verwijderd wordt. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om naast de foto een mooie tekst mee te laten laseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam, datum of een quote.

5. Een herinneringssieraad

Ook een herinneringssieraad is een bijzondere manier om de herinneringen aan de mooie momenten met een overleden dierbare dicht bij je te dragen. Bij herinneringssieraden kun je denken aan een ring met de vingerafdruk van je dierbare erin verwerkt, een mooie gouden ketting waar een bedeltje gevuld met as aan hangt, en nog veel meer. Liquid Diamonds maakt prachtige handgeschilderde sieraden waarin as, een haarlokje, een vingerafdruk of een gedroogd bloemetje verwerkt kan worden. De sieraden worden met de hand gemaakt door een edelsmid, persoonlijk en slijtvast.

Bezoek ook eens onze leverancierspagina en maak kennis met nog meer bijzondere bedrijven die unieke troostgeschenken voor volwassenen aanbieden.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje