0
Terug naar overzicht

Rondleiding door Van Nelle Fabriek tijdens Funeral Fair

15/02/2017
Redactie
Delen:
Rondleiding door de Van Nelle Fabriek

Op 9 april opent de Van Nelle Fabriek haar deuren voor het grootste uitvaart event van Nederland: Funeral Fair. Bij een uniek uitvaart event hoort een bijzondere locatie. De Van Nelle Fabriek is dan ook niet voor niets uitgekozen voor dit event. Voor de geïnteresseerden wordt er een rondleiding door de Van Nelle Fabriek georganiseerd.

Rijksmonument en Werelderfgoedlijst

De Van Nelle Fabriek is een officieel rijksmonument en staat sinds 2014 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De voormalige fabriek is een goed voorbeeld van ‘het nieuwe bouwen’. Door het gebruik van staal en glas was er veel licht, lucht en ruimte voor de werknemers. De fabriek is in 1923 gebouwd en in 1931 werd er gestart met de productie van thee, koffie en tabak. Later maakten de arbeiders ook instantpudding en kauwgom.

Bijzondere evenementen

In 1995 werd alle productie in de Van Nelle Fabriek stopgezet, maar gelukkig mocht het gebouw blijven staan. Een enthousiaste groep ontwikkelaars startte een ambitieus innovatieplan. Tegenwoordig vind je er karakteristieke kantoorruimtes en vinden er unieke en bijzondere evenementen plaats zoals Funeral Fair.

 

Rondleiding door de Van Nelle Fabriek

Omdat wij het een prachtig gebouw vinden, kunnen we ons voorstellen dat er behoefte is aan een rondleiding door de Van Nelle Fabriek. Voor €7,50 per persoon kun je een rondleiding krijgen van Leonard Kooy, kleinzoon van oud directeur Albertus Sonneveld. Wil je het bezoek aan het event combineren met een tour door de prachtige Van Nelle Fabriek? Reserveer dan hier je tickets voor een rondleiding (reserveren is verplicht).

Funeral Fair: hét Lifestyle event voor een persoonlijk afscheid

Funeral Fair vindt plaats op 9 april, van 10:00 tot 17:00 uur en is bedoeld voor iedereen. Want iedereen krijgt vroeg of laat te maken met de onderwerpen uitvaart en rouw. Op een zeer laagdrempelige en warme manier kun je zien, horen en beleven wat er allemaal te doen en te halen valt op dit gebied. Achterliggend doel is dat mensen een minder naar gevoel bij de dood krijgen en eerder nadenken over hoe ze hun eigen uitvaart voor zich zien. Deze kan helemaal op basis van ‘jouw lifestyle’ worden ingericht. Als de uitvaart persoonlijk en naar wens is ingericht kunnen nabestaanden ook meer troost halen uit dit moment. Dan is het wel belangrijk dat de wensen bekend zijn. Kom vooral langs op 9 april! De toegang voor bezoekers is gratis.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over Funeral Fair?

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje