Terug naar overzicht

Superheldenuitvaart voor zesjarige jongen

10/10/2016
Redactie
Delen:
superheldenuitvaart

Dat het afscheid verdrietig én ook een 'viering van het leven' mag zijn, bewees de uitvaart van de zesjarige Jaco Hall in Amerika. Superman, Wonder Woman, de Ninja Turtles en vele andere superhelden kwamen bijeen voor zijn laatste afscheid. Op deze manier wilde de familie het leven van Jacob vieren.

Batman

Ruim 1000 mensen kwamen naar het afscheid en waren verkleed als superheld. Het was een ode aan Jacob, die zich graag verkleedde als superheld en graag ‘the good guy’ was. Op zijn uitvaart lag hij in de kist met een Batman kostuum. Hij was omgeven met ballonnen met superhelden erop en versierde boeketten met mini superhelden. 

Neergeschoten

Jacob overleed aan zijn verwondingen, nadat hij neergeschoten werd door een veertienjarige jongen. Volgens de autoriteiten schoot de veertienjarige thuis zijn vader dood en reed daarna naar de school van Jacob. Daar opende hij het vuur, waarbij hij een docent, Jacob en een klasgenoot raakte. In het ziekenhuis stierf Jacob drie dagen later.

 

Superheldenuitvaart

Vier het leven

Voordat Jacob overleed, liet hij aan zijn moeder weten dat zij de moordenaar moest vergeven. Die goede superkracht werd doorgevoerd als thema op zijn uitvaart, waarbij de superhelden het kwaad overwinnen. John Buckland, die de thematische uitvaart organiseerde en verkleed was als Batman, sprak: “We zijn hier niet om te rouwen, maar om te vieren. Geef om elkaar en hou van elkaar. Wanneer iemand in nood is, help en geef hem de hulp die ze nodig hebben, zoals Jacob gedaan zou hebben.” Wij vinden het een prachtige superheldenuitvaart. Zou jij ook een uitvaartthema op je afscheid willen? Bron: de Gelderlander.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje