Terug naar overzicht

Een eeuwigdurende herinnering aan de hemel

31/10/2019
Stephanie Sequeira
Delen:
Een eeuwigdurende herinnering
Advertorial

We bewonderen allemaal wel eens de prachtige sterrenhemel tijdens een heldere avond. Voor veel mensen zijn sterren niet alleen mooi om naar te kijken, maar staan de sterren aan de hemel ook symbool voor de oneindigheid van het leven. Bij Online Star Register geloven ze dan ook dat ieder mens op aarde een eigen ster aan de nachtelijke hemel verdient. Wat is er dan mooier dan een unieke ster te vernoemen naar een overleden dierbare? Online Star Register maakt dit mogelijk!

Een ster een naam en datum geven is een zeer origineel en oprecht geschenk. Er zit een speciale emotie of gebeurtenis aan vast, zoals bijvoorbeeld een trouwdag, maar ook een sterfdag. Het benoemen van een ster is niet alleen uniek en bijzonder, maar ook iets persoonlijks. Jolijn van Online Star Register vertelt ons alles over het benoemen van een ster en waarom dit een mooi cadeau is voor nabestaanden.

Het nummer één cadeau van het universum

Het benoemen van een ster is een bijzondere en originele manier om het leven van een dierbare te gedenken als deze overleden is. Jolijn: "Online Star Register gelooft dat iedereen zou moeten kunnen genieten van zijn eigen ster die aan de nachtelijke hemel staat." Met het OSR Cadeaupakket van Online Star Register is dit dan ook goed mogelijk. Het OSR Cadeaupakket is een herinneringspakket dat je cadeau kunt geven aan iemand. Denk bijvoorbeeld aan een vriend of vriendin die net een dierbare heeft verloren. Het is een uniek cadeau waarmee je een speciale persoon tussen de sterren in het heelal kunt vastleggen. Een herinneringspakket is volledig gepersonaliseerd en bestaat onder andere uit een eeuwige registratie in het Online Star Register en een persoonlijke Sterrenpagina waarop vrienden en familie berichtjes over de overledene kunnen delen. Daarnaast zit er ook een unieke OSR code bij waarmee de ontvanger zijn of haar benoemde ster met behulp van diverse applicaties kan terugvinden in het universum. "De benoemde ster die je cadeau geeft, zal gedurende miljoenen jaren aan de hemel staan. Het benoemen van een ster in het Online Star Register is dan ook niet voor niks het nummer één cadeau van het universum", laat Jolijn weten. Naast het OSR Cadeaupakket kun je er ook voor kiezen om een Online Star Gift of OSR Cadeaukaart cadeau te geven.

Het is een eeuwigdurende herinnering die je voor altijd vastlegt.

 

Gebaseerd op wetenschappelijke data

Bij het benoemen van een ster in het Online Star Register kun je alles zelf digitaal aangeven of door de ontvanger laten invullen. Zo kun je alvast aangeven voor wie de ster is, welke naam de ster krijgt en welk sterrenbeeld en datum er gekoppeld moeten worden aan de ster. "Al die gegevens worden vervolgens opgeslagen. Op het moment dat je een sterrenbeeld uitkiest worden er daadwerkelijke coördinaten van de ster in dat sterrenbeeld geselecteerd. De coördinaten zijn gebaseerd op wetenschappelijke data en worden maar één keer uitgegeven en gekoppeld aan een ster", legt Jolijn uit. De ster die je benoemt is dus heel persoonlijk en uniek. Wie denkt dat het blijft bij het online benoemen van een ster heeft het goed mis! Met de unieke coördinaten kun je jouw benoemde ster vervolgens gemakkelijk terugvinden via Google Sky. Online Star Register heeft echter ook een app, de OSR Star Finder, waarin je met een unieke OSR code heel makkelijk op ieder moment van de dag jouw benoemde ster kan terugvinden aan de nachtelijke hemel.

Vooruitstrevend en uniek

Een mooi kenmerk van Online Star Register is onder andere dat zij zich blijven bezighouden met de ontwikkelingen van apps om de sterren nog mooier en beter te visualiseren voor de klant. Dat Online Star Register vernieuwend, uniek en vooruitstrevend is valt zeker niet te ontkennen. Jolijn: "Het is natuurlijk onmogelijk om een ster vast te pakken. Wat wij proberen te verwezenlijken is om de ster op een zo mooi mogelijke manier weer te geven voor onze klanten. Hiermee proberen wij de ster als het ware dichterbij de klant te brengen. Dit zorgt voor een nog fijner en warmer gevoel, omdat je met de verschillende applicaties altijd en overal je benoemde ster kunt opzoeken." Naast de Google Sky app en de OSR Star Finder app, is het ook mogelijk om de ster in 3D te zien met de unieke One Million Stars browser app van Online Star Register. Aan de hand van je OSR code kun je jouw benoemde ster opzoeken in de One Million Stars browser. "Je vliegt er als het ware heen en ziet jouw benoemde ster én alle andere sterren in het heelal live op je beeldscherm", vertelt Jolijn.

Een magische ervaring

Hoe lang je een eigen ster behoudt? Voor eeuwig! Jouw benoemde ster met een emotionele en symbolische waarde zal voor eeuwig aan de hemel glinsteren. Het benoemen van een ster is een mooie en magische ervaring. "Een eigen unieke ster met een speciale datum en naam geeft heel veel troost aan de nabestaanden, het is een lichtpuntje om voor altijd naar te kijken. Dat is waar wij het uiteindelijk voor doen. Je kunt elke avond omhoog kijken en aan de overledene denken", vertelt Jolijn. Daarnaast is de ster altijd bij je en kun je deze op elk moment terugvinden en terugzien in de OSR Star Finder of One Million Stars 3D browser, waar je ook bent. "Het is een eeuwigdurende herinnering die je voor altijd vastlegt", voegt Jolijn er nog mooi aan toe.

Wil je meer weten over het benoemen van een ster in de Online Star Register? Neem dan een kijkje op de website van Online Star Register voor meer informatie of vul het contactformulier in voor al jouw vragen.

Delen:

Reacties (2)

Reactie van Grzyb nancy op 19 feb. 2021 22:21
"Ik zou graag een ster naar mijn overleden schoonzoon noemen Seppe de vos hij is een vis geboren op 20 februari"
Reactie van Carolyn Kuntkes op 21 jan. 2020 19:04
"Wat een "schitterend" idee. Ik zou graag mijn kleinzoon voor zijn verjaardag de ster van zijn lievelings oom willen geven."

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje