0
Terug naar overzicht

Pinterest gebruiken voor de uitvaart

17/12/2015
Redactie
Delen:
pinterest gebruiken voor de uitvaart

Voor iedere vorm van inspiratie is tegenwoordig wel een social media platform waar je terecht kunt. Om creatieve ideeën te vinden op het gebied van de uitvaart is Pinterest hier het medium voor. Op Pinterest zijn duizenden foto’s te vinden die je kunt verzamelen op een eigen prikbord. Wij helpen je op weg met Pinterest gebruiken voor de uitvaart.

Wat kan ik op Pinterest vinden?

Op Pinterest komen veel creatieve ideeën van over de wereld voorbij, men deelt recepten, muziek, quotes en DIY-inspiratie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar eten en drinken voor de uitvaart? Dan krijg je resultaten van de lekkerste broodjes tot zoete lekkernijen en comfort food. Wil je een alternatief voor het gastenboek? De unieke foto’s geven je een boost aan inspiratie. Of ga op zoek naar tips om jouw afscheid persoonlijk te maken.

Hoe werkt Pinterest?

Op Pinterest kan je je gratis aanmelden en kun je prikborden maken op jouw pagina. Je kunt er voor kiezen om per thema een bord te maken en deze openbaar of verborgen zetten. En dan kan je gaan pinnen. In de zoekbalk kun je zoeken naar inspiratie. Alle ideeën die je tegenkomt kun je pinnen via de knop ‘pin it’ op een prikbord naar keuze. Zo heb je alle inspiratie altijd bij de hand op jouw bord.

Ook kun je eigen foto’s uploaden of foto’s van websites pinnen. Als je foto’s van een website wilt pinnen, raden we aan om de Pinbutton te installeren, hierdoor komt bij iedere website de mogelijkheid om foto’s te pinnen.

Als jouw borden op openbaar staan, zul je zien dat andere gebruikers jouw pins gaan repinnen of jouw borden gaan volgen. Andersom kun jij dit ook doen. Zo krijg je in jouw overzicht steeds de nieuwe pins die op de borden die je volgt zijn geplaatst en hoef je ze niet meer apart op te zoeken.

Aan de slag met 'Pinterest gebruiken voor de uitvaart'

Je wilt nu natuurlijk meteen Pinterest gebruiken voor de uitvaart, maar misschien lukt het niet een, twee, drie om bij de juiste inspiratie terecht te komen. Wij geven je deze tips mee om te starten:

  • Gebruik Nederlandse en Engelse zoektermen
  • Volg borden van merken en gebruikers die je leuk vindt
  • Maak borden per thema aan, zo kun je gericht eigen pins terugvinden
  • Gebruik hashtags om jouw pins gevonden te laten worden

En neem natuurlijk een kijkje op de Pinterest van RememberMe.nl!

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje