Terug naar overzicht

Bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst

27/08/2020
Stephanie Sequeira
Delen:
locaties voor de herdenkingsdienst

De locatie voor de herdenkingsdienst kan net zoals de locatie voor de uitvaart en/of condoleance afwijken van locaties zoals een uitvaartcentrum of de kerk. Helaas weet niet iedereen welke mogelijkheden er allemaal zijn en welke locaties in Nederland open staan voor herdenkingsdiensten. Ter inspiratie lichten wij vijf bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst uit.

Bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst: 5 voorbeelden

1. Een unieke locatie aan het strand

Hield de overledene van de geur van de zee, de zachte windbriesjes langs zijn of haar gezicht en het gevoel van zand onder de voeten? Dan is het strand wellicht een bijzondere locatie voor de herdenkingsdienst. Een mooie locatie die zich hier goed voor leent is Beachclub Casa Verde aan het strand van Hoek van Holland. Bij Beachclub Casa Verde zorgen ze voor een warm welkom voor jou en jouw gasten. Zij helpen je graag om ervoor te zorgen dat de herdenkingsdienst een moment wordt dat je nooit zult vergeten. Daarnaast kun je er in alle rust herinneringen ophalen, terwijl de fijne omgeving zorgt voor een sereen gevoel.

2. Een locatie met veel diversiteit

Iedereen is uniek, daarom is het ook zo fijn om te zien dat steeds meer diverse locaties open staan voor herdenkingsdiensten en condoleances. Van restaurants en bioscoopzalen tot en met kastelen; er is voor iedereen wel een unieke locatie die bij hem of haar past. Een locatie die vanwege zijn diversiteit zeer geschikt is voor de herdenkingsdienst is Dekker Zoetermeer. Deze locatie beschikt over negen multifunctionele zalen. Daarnaast kunnen zij ook aan jouw wensen voldoen als het aankomt op de catering. Zo kun je in het restaurant 'Sweet Lake Italy' een mooie herdenkingsdienst organiseren aan het water met diverse Italiaanse hapjes en gerechten.

3. Het park

Was de overledene gek op de natuur en wandelingen in het park? Dan is Dudok In Het Park een bijzondere locatie om met kennissen, vrienden en familie samen te komen voor de herdenkingsdienst. Dudok In het Park is gevestigd in het rijksmonument ‘Het Heerenhuys’, gebouwd in 1750. Deze locatie beschikt over drie ruimtes; de Salon, de Parkzaal en de Zocherszaal. Het is de perfecte locatie om mooie herinneringen op te halen op een verborgen plekje midden in de stad Rotterdam.

4. Een 17e-eeuwse Slot

Een andere bijzondere locatie voor de herdenkingsdienst is Slot Zeist. Omringd door een wonderschone omgeving te midden van de natuur kun je hier op een persoonlijke en warme manier herinneringen ophalen samen met al je dierbaren. Slot Zeist beschikt over passende en stijlvolle zalen die ruimte bieden voor kleine en grote gezelschappen. Bij Slot Zeist denken ze graag met je mee om er een bijzondere herdenkingsbijeenkomst van te maken.

5. Een sfeervolle en huiselijke locatie

Heb je liever een locatie met een huiselijke sfeer voor de herdenkingsdienst? Neem dan eens een kijkje bij WICC. Bij WICC helpen ze je graag met een liefdevolle en persoonlijke invulling van deze dag. Door het ruime en diverse aanbod kan WICC voldoen aan al jouw wensen voor de dienst. Daarnaast is het ook mogelijk om de herdenkingsdienst uit te breiden met een arrangement in hun brasserie of restaurant.

 

Dit zijn slechts vijf voorbeelden van bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst. Op onze leverancierspagina vind je nog veel meer bijzondere locaties voor de herdenkingsdienst en/of condoleance.

Delen:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit artikel.

Reactie plaatsen

RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje