Terug naar overzicht

De Vergulde Kaars

Klanten
beoordeling
0,0

De Vergulde Kaars is onder leiding van Elly Bruggeling een specialist geworden in design en bedrukte kaarsen die wij via onze webwinkel www.deverguldekaars.nl door heel Europa versturen. Voor de uitvaartzorg zijn er mooie design kaarsen, maar ook was of dompelkaarsen met belettering geheel naar de persoonlijke wens van de klant en tevens voorzien kunnen worden van een foto.

Gepersonaliseerde kaarsen kunnen in verschillende formaten gemaakt worden voor tijdens de uitvaart en meegegeven worden als herinnering.

Onze kaarsen assortiment is heel uitgebreid en wij worden veelvuldig gevraagd mee te denken voor een passende kaars/kaarsen bij de uitvaartceremonie, wij helpen hier graag bij mee en dit wordt door de klant als prettig ervaren. Bekijk voor ons assortiment kaarsen, herdenkingskaarsen en meterkaarsen op onze site.

Onze kaarsen variëren van de hoogte van 10 cm tot 1 meter, onze collectie is zeer divers. Om een plechtigheid een extra persoonlijk karakter te geven zijn er de bedankkaarsen eventueel met tekst en/of foto om na de plechtigheid aan familie en vrienden mee te geven.
Onze afdeling Stuureenlichtje.nl geeft u op eigen manier de mogelijkheid om te ondersteunen, te condoleren, of een bedankje te versturen met tekst eventueel foto en een waxinelichtje in een brievenbusdoosje verstuurd. Deze persoonlijke attentie wordt zeer gewaardeerd door net het extra’s van een waxinelichtje.

Bekijk ons ook op Instagram: www.instagram.com/deverguldekaars

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

James Wattstraat 13C, 2809 PA, Gouda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met De Vergulde Kaars voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

James Wattstraat 13C, 2809 PA, Gouda
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje