Terug naar overzicht

Treasure-box

Klanten
beoordeling
0,0

Houten (schat-)kisten & fijne houten producten

Treasure-box bedenkt, ontwerpt en maakt kwalitatief hoogwaardige, handgemaakte, houten (schat-)kisten & fijne houten producten. En veel van het werk is nog handwerk. Elk item wordt door mijzelf met veel aandacht voor detail gemaakt, zodat ze generaties lang mee kunnen gaan. Ik gebruik hiervoor zo veel mogelijk eerlijke en hoogwaardige materialen zoals massief hout, natuurlijke olie en wolvilt.

Als ontwerper en oprichter van Treasure-box, vind ik dat mooie, belangrijke en dierbare spullen met mooie herinneringen een ‘schatkist’ verdienen. Hierin kunnen de schatten bewaard, beschermd en gepresenteerd worden. Ik wil deze spullen de plek geven die ze verdienen!

Houten herinneringsproducten

En wat is er waardevoller dan de herinnering aan een overleden dierbare. Daarom ontwerpt en maakt Treasure-box verschillende uitvaartproducten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gepersonaliseerde, hoogwaardige, houten urnen. Ik heb enkele series urnen ontworpen, die een urn combineren met een herinneringsdoosje of zijn te gebruiken als altaartje/herinneringsplekje. Mocht je hiervoor kiezen, dan maak ik deze per stuk, speciaal voor jou. Wil je dus iets net iets anders hebben, dan is dat uiteraard geen probleem. De urn kan ook voorzien worden van een persoonlijke lasergravure.
 Maar wil je het helemaal anders, neem dan gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Je kan bijvoorbeeld ook denken aan een herinneringsdoosje voor de belangrijkste spulletjes van je dierbaren. Ik licht er op mijn uitvaart-pagina een aantal uit, maar in principe kan elke Treasure-box die je op mijn website vindt gebruikt worden als herinneringsdoosje. Als je wilt kan je het verder personaliseren met behulp van vilt of een lasergravure.

Verder heb ik nog een aantal bijpassende producten, zoals fotolijstjes, waxinelichthouders, vaasjes, etc. Heb je nog andere specifieke wensen, neem dan gerust even contact met me op. Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Voor alle producten geldt: All Designed & Handmade in NL!

Met vriendelijke Groet,

Wido Mossou

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gansstraat 42, 2802 CW, Gouda

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Treasure-box voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Gansstraat 42, 2802 CW, Gouda
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje