Terug naar overzicht

Café Rotterdam

Klanten
beoordeling
0,0

Mooie herinneringen ophalen op een iconische locatie

Café Rotterdam is onderdeel van Dudok Groep en bevindt zich op de Kop van Zuid. Met een onovertroffen uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam is Café Rotterdam een unieke locatie en bovendien geschikt voor maximaal 250 gasten. Direct gevestigd naast Cruise Terminal Rotterdam geeft deze locatie een industriële maar toch intieme en open sfeer aan uw samenzijn.

Onze locatie én ons terras is exclusief te reserveren voor de condoleance en de afscheidsceremonie. De culinaire invulling van uw samenzijn, wordt naar wens samengesteld. Hierbij kunt u denken aan een afscheidsreceptie of -diner met passende hapjes en gerechten. Uiteraard kan een uitgebreide lunch of een smakelijk Dudok taartenbuffet ook onderdeel zijn van uw programma. Naar wens kan het samenzijn een formele of juist informele sfeer  ademen.

Naast een passende locatie, zorgt ons team met jarenlange ervaring samen met de uitvaartondernemer voor een zorgeloos samenzijn. Wij beschikken over een lift om de kist op onze etage te plaatsen. In de directe omgeving van Café Rotterdam zijn vele parkeermogelijkheden. Dit stukje industrieel erfgoed op deze iconische plek in Rotterdam geeft ruimte voor het ophalen van mooie herinneringen met uw dierbaren en een invulling die aansluit bij afscheid nemen op een persoonlijke manier.

De mix van de Rotterdamse mentaliteit en historie geeft u en uw dierbaren troost en ruimte voor steun.

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Café Rotterdam voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rhederoord 106, 3079 JM, Rotterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje