Terug naar overzicht

Gemeenlandshuis Amsterdam

Klanten
beoordeling
0,0

Een bijzondere uitvaartlocatie omringd door water

Het Gemeenlandshuis is een rustpunt in Amsterdam. Dat maakt de locatie tot een bijzondere uitvaartplek voor een mooi en passend afscheid. De zalen in het huis hebben een warme uitstraling en de eigen tuin is een prachtige en rustgevende plek om na afloop te rouwen of mooie herinneringen op te halen. Omdat het Gemeenlandshuis omringd is door water en een eigen aanlegsteiger heeft, is het ook mogelijk om aan te komen of te vertrekken met een eigen boot.

Omringd door water, prominent op de Diemerzeedijk, ligt het prachtige Gemeenlandshuis. Deze locatie in Amsterdam maakt indruk. De combinatie van binnen en buiten is uniek in de hoofdstad, net als de privé-ligging op een nog onontdekt stukje hoofdstedelijke grond. Ook fijn: de A10 is heel dichtbij, dus goede bereikbaarheid:

In dit statige pand uit 1727 werd ooit de Zuiderzeedijk tussen Amsterdam en Muiden beheerd; Afscheid nemen kan hier op intieme wijze. Vergaap je aan het houtsnijwerk rond de schouwen en het prachtige stucwerk in de grote hal, Het Gemeenlandshuis is een plek die je bijblijft.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Diemerzeedijk 27, 1095 KK, Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Gemeenlandshuis Amsterdam voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Diemerzeedijk 27, 1095 KK, Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje