Terug naar overzicht

Op Hodenpijl

Klanten
beoordeling
0,0

Op Hodenpijl, een uitzonderlijk decor voor een bijzonder, gedenkwaardig afscheid.

Bij een afscheid hoort een passende omgeving, waarbij er ruimte is voor de persoonlijke wensen van de overledene & nabestaanden. Op Hodenpijl in Schipluiden biedt een uniek decor, midden in het groene Midden-Delfland, in de vorm van een prachtige gerestaureerde kerk voor een bijzonder afscheid. Ons landgoed geeft je de mogelijkheid om op een gepaste manier jouw geliefde te herdenken en een waardige afscheidsceremonie te organiseren. Onze historische kerk biedt ruimte voor 250 gasten.

Na de ceremonie is het mogelijk om Op Hodenpijl in alle rust een samenzijn te organiseren met familie, vrienden en aanwezigen in het aangrenzende, sfeervolle restaurant. Hier is ruimte voor aandacht voor elkaar en ruimte om samen herinneringen op te halen. In een ontspannen sfeer kun je samen met vrienden en familie het glas met elkaar heffen. Wij bieden ruimte voor een condoleance op maat, denk hierbij bijvoorbeeld aan koffie met zoetigheden, een lunch of een toost op het leven. Onze keuken maakt alle gerechten van producten uit onze eigen (biologische) tuin, kas of stal.

Om in deze tijd iedereen de mogelijkheid te geven om de ceremonie bij te wonen, kan er gebruik gemaakt worden van een livestream verbinding. Zo kan iedereen die graag afscheid wil nemen, de dienst digitaal bijwonen.

Een bijzonder persoonlijk afscheid in alle rust, op een unieke locatie voor een budget wat niet groter hoeft te zijn dan voor een reguliere uitvaart bij een uitvaartcentrum.

-Op Hodenpijl ligt centraal gelegen in de Randstad tussen Den Haag en Rotterdam, uitstekend bereikbaar via de A4 en biedt ruime gratis parkeergelegenheid.

-Ruimte voor afscheidsceremonie met de kist

-Aparte kamer(s) voor het gezin

Meer weten over de mogelijkheden? Maak samen met uw uitvaartbegeleider vrijblijvend een afspraak. Liever eerst wat informatie? Bel 015 380 1840 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX , Schipluiden

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Op Hodenpijl voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX , Schipluiden
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje