Terug naar overzicht

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam

Klanten
beoordeling
0,0

Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam biedt een uniek pakket aan diensten voor mensen die er bewust voor kiezen om bij leven hun zaken zorgvuldig te regelen. Uw zaken op orde hebben biedt u de rust en de ruimte om van de goede dingen in het leven te blijven genieten. Het behouden van de regie, ook in de voorzienbare lastige situaties, vormt hiervoor de basis. Deze basis legt u door het invullen van een levenstestament, zowel voor uzelf als voor uw (eventuele) partner.

Levenstestament

In een levenstestament bepaalt u wie tijdens uw leven beslissingen mag nemen wanneer u zelf (tijdelijk) niet in staat bent om dit te doen. Dit kan komen door ziekte of door de nasleep van een ongeval of een andere ingrijpende gebeurtenis. In het levenstestament geeft u aan één of meerdere personen volmacht zodat zij namens u kunnen handelen. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van uw financiën of het bepalen van de juiste medische behandeling. U kunt ook een euthanasieverklaring opnemen.

Levensexecuteur

Als levensexecuteur treden wij op als vertrouwenspersoon en nemen wij u alle zorg uit handen.

U kunt hierbij denken aan: 

  • Geheel of gedeeltelijk overnemen van de administratie;
  • Vermogen beheren;
  • Goede zorgvoorzieningen regelen;
  • Huis en inboedel beheren en indien gewenst verkopen.

Wij bereiden het levenstestament helemaal voor bij u thuis en onze vaste notaris verwerkt uw wensen in een notariële akte die wordt geregistreerd in het Centraal Levenstestamenten Register.

Verschil levenstestament en testament

Het verschil tussen een levenstestament en een testament is eenvoudig. Een gewoon testament bepaalt wat er met uw nalatenschap gebeurt na uw overlijden. Het testament wordt uitgevoerd door een in het testament benoemde executeur. Een levenstestament is van toepassing wanneer u nog leeft, maar zelf geen beslissingen meer kunt nemen. Degene die uw belangen behartigt, wordt de levensexecuteur genoemd.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Carolina Macgillavrylaan 332, 1098 XB , Amsterdam

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Stichting Nabestaandenzorg Amsterdam voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Carolina Macgillavrylaan 332, 1098 XB , Amsterdam
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje