Terug naar overzicht

Thana Professionele Balseming

Klanten
beoordeling
0,0

 

Geboren in 1977 als tweede zoon van Jan en Annie Hol, werd mijn interesse als kind al gewekt door de aula waar wij pal achter woonde. Toch ging ik een opleiding tot automonteur volgen, wat goed van pas kwam binnen het familie bedrijf “Jan Hol personenvervoer”. Maar iets in mij trok steeds meer en meer naar de uitvaartbranche. Als jongen van 16 ben ik meerdere keren mee geweest met de rouwauto om hulp te bieden en vanaf toen heb ik het niet meer losgelaten.

Na vele jaren het vervoer te hebben verzorgd voor een andere onderneming, waardoor deze zelf het vervoer gingen verzorgen is er in 1985 besloten een uitvaartonderneming onder te brengen in het bedrijf. Ik was hier persoonlijk en direct bij betrokken. Na een aantal jaren als “hulpje” mee gelopen te hebben brak de tijd aan dat ik zelfstandig uitvaarten ging aannemen en verzorgen. Erg onwennig en verlegen was ik in het begin, toch wist ik direct dat dit het was voor mij. Vervolgens ben ik meerdere opleidingen en cursussen gaan volgen. Zoals: het verzorgen van overledenen en postmortale zorg t.b.v. de politie. Daarnaast heb ik mijzelf een aantal jaren geleden gespecialiseerd tot erkend thanatopracteur om zo thanatopraxie te kunnen uitvoeren en verzorgen op elke gewenste locatie. Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met Thana – professionele Balseming. Ik verzorg door heel Nederland thanatopraxie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Hoe ingrijpend en emotioneel het overlijden en het contact ook kan zijn, ik heb nog geen moment spijt van de overstap. Sinds 01-03-2012 heb ik de onderneming Lingewaard uitvaartverzorging overgenomen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marktplein 30, 4191AC, Geldermalsen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Thana Professionele Balseming voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Marktplein 30, 4191AC, Geldermalsen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje