0
Terug naar overzicht

By Desley uitvaartzorg

Klanten
beoordeling
10,0

                                    “Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde.”

Veel mensen vragen zich af waarom ik heb gekozen voor het beroep uitvaartplanner.

Deze keuze is heel bewust gemaakt, het was een mooie maar ook pittige weg om tot dit beroep te komen. Met 100% passie en overtuiging weet ik iets bijzonders neer te zetten binnen de uitvaartwereld.

Als een geboren planner en organisator bruis ik altijd van ideeën en voeg ik graag naar wens iets persoonlijks toe. Uit eigen ervaring weet ik, hoe belangrijk een passend afscheid is en de organisatie hiervan. Hoe persoonlijker een uitvaart is des te meer organisatie erbij komt kijken, dat is het moment waarop onder andere mijn talenten naar voren komen en zal ik u zo goed mogelijk begeleiden bij een persoonlijke, goed georganiseerde en warme uitvaart.

We denken verder dan wat gebruikelijk is en gaan graag samen met u op zoek naar een passende locatie, vervoer, aankleding enz. want de mogelijkheden om afscheid te nemen zijn eigenlijk eindeloos.

Uw wensen staan bij mij altijd voorop!

Desley Boxtart

Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kalverweide 28, 2727 GD, Zoetermeer

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"De uitvaart van mijn moeder is door Desley voortreffelijk geregeld. Met oog voor de ogenschijnlijk kleinste details. Desley zorgt dat alles perfect is en dat je nergens omkijken naar hebt. Dat begon al bij de vraag naar de offerte. Ze belt eerst met vragen over de wensen en verwerkt deze al in de offerte. Foutjes die worden gemaakt door andere partijen lost ze op zonder dat je het in de gaten hebt. Zo verscheen er, ondanks dat Desley een witte rouwauto had besteld, een zwarte auto. Desley belt dan onmiddellijk op om de auto om te ruilen. En dat gebeurt dan heel rustig. Nog bijzonderder was dat Desley bij de overleggen over de uitvaart adviseerde om de beelden van mijn moeder, ze was beeldhouwster, mee te nemen om de zaal aan te kleden. En we vinden onder een van de beelden een grafrede die mijn moeder al had geschreven. Alles paste in elkaar. Door By Desley kijken we terug op een liefdevol en passend afscheid. De offerte was niet hoger dan andere uitvaartmaatschappijen terwijl je bij Desley heel veel persoonlijke aandacht krijgt voor een uitvaart volgens de wens van mijn moeder. Wij zijn ontzettend blij dat we haar getroffen hebben. Wij kunnen iedereen By Desley van harte aanbevelen."
Pauline van den Broeke
"Desley is een deskundig en warm persoon. Zij heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel verzorgd. Daarnaast heeft zij ook de aandacht voor de familie van de overledene. Desley krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen."
sandra.kerpel
Review geven

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met By Desley uitvaartzorg voor anderen.

Overige reviews

Bekijk hier de ervaringen van andere klanten.

Jacqueline Van dreumel
"De uitvaart van mijn moeder is zo geweldig geregeld door Desley beter, warmer en persoonlijker hadden we niet kunnen wensen. Zoveel geduld en adviezen en zeker ook een luisterend oor niets was te gek of te veel. En alle tijd was er, niets ging gehaast, alles ging heel vloeiend en fijn precies zoals we gedacht en gehoopt hadden. Wat een lieve vrouw is desley, ze is echt geboren om dit vak uit te oefenen zo respectvol en goed in haar werk, iedereen verdient het om zo'n afscheid te krijgen als mijn moeder."
Familie Gravesteyn
"Bij het uitzoeken van een uitvaartverzorger hebben we voor Desley gekozen omdat ze snel en met een overzichtelijke offerte reageerde. Ze heeft gelijk een groepsapp aangemaakt wat het contact erg makkelijk maakte. Bij het bespreken van de uitvaart wist ze heel goed aan te voelen wat we wilden. Niets was haar te veel. Ze deed goede suggesties, bv om dingen die belangrijk waren in het leven van de overledene rond haar kist te plaatsen. Dat gaf bij de uitvaart een zeer warm gevoel. De organisatie van alles liep gesmeerd, daar sprak haar professionele opleiding uit. Zij was aanwezig maar altijd op de achtergrond. Ook na de uitvaart was zij nog steeds bereikbaar voor ons. Het met Kerst ontvangen van een sterretje met de naam van de overledene met een begeleidende lieve kaart deed erg goed. Kortom, van harte aan te bevelen!"
Patrick Esseboom
"Desley heeft recentelijk de uitvaart van mijn moeder geregeld. Dit heeft ze echt perfect gedaan met alle professionele en persoonlijke aandacht die je maar kan wensen. Desley werkt ook met een "open boek" als het gaat om de kosten. Dit betekend dat het uiteindelijke bedrag lager uitkwam dan de oorspronkelijke begroting en aanzienlijk lager was dan haar concurentie. Ik kan haar van harte aanbevelen."
Paul Verschuur
"Toen we half augustus 2020 te horen kregen dat onze moeder binnen enkele dagen tot weken zou komen te overlijden zijn we op zoek gegaan naar een uitvaartondernemer. Na het afvinken van punten zoals bereikbaarheid, professionaliteit, prijs en referenties, kwamen we uit op By Desley. Het kennismakingsgesprek verliep erg prettig, zakelijk waar het moest, betrokken waar het kon. Het goede gevoel bij Desley en haar vader Theo was daarmee ingezet. Er werd een duidelijk kader geschept waarbinnen we in alle vrijheid onze invulling aan een mooie crematie konden geven. Dat was toen nog een betrekkelijk ver van ons bed scenario… Door het unaniem goede gevoel maakten we ter plekke de keuze om de crematie door hen te laten begeleiden. Desley liet toen ook direct wat spullen achter zoals de doos met kaartjes en een catalogus met kisten zodat we in alle rust konden kijken wat er mogelijk was. De rust was van korte duur want de volgende dag overleed onze moeder. In de hele rollercoaster van het overbrengen van onze moeder vanuit het hospice naar de tijdelijke verblijfskoeling, het tijdpad uitzetten van alle voorbereidingen voor de crematie, de crematie zelf en de financiële afhandeling deden Desley en haar vader hun naam en referenties eer aan. Ze waren zichtbaar aanwezig waar het passend was. Ze waren onzichtbaar als we ze niet nodig hadden. Ze organiseerden op de achtergrond alle noodzakelijke activiteiten zodat wij alle aandacht aan ons eigen aandeel binnen de afscheidsceremonie konden besteden. Ze gaven soms een idee, een overdenking, maar nooit met het gevoel dat we gestuurd of gepushed werden. Het lijken zomaar wat verstandige opsommingen die je lezend op hun site ook al hebt zien staan. Maar als je zoals wij in de praktijk met ze hebt samengewerkt (want zo voelt het) begrijp je pas hoe waardevol die kwaliteiten zijn in een situatie waarin de emotie regelmatig de overhand heeft over het verstand. Na een maandje kwam Desley langs om alles nog even door te nemen inclusief de rekening. Ook hier liet ze weer zien dat ze een eerlijke, integere, betrokken vrouw is die goed werk levert in een branche waar we het ook zo vaak anders zien en horen. We hebben haar spontaan geridderd tot huis-uitvaartondernemer. Desley en Theo, Bedankt! Rien, Petra, Inge en Paul Verschuur"
Leonie Kampman
"Het verlies van een dierbare is het ergste wat je kunt overkomen. Aangeslagen door het verdriet word je overspoeld door keuzes die gemaakt moeten worden. Het geeft een stukje verlichting wetende dat er met respect gehandeld wordt. De persoonlijke aanpak geeft een stukje rust en vertrouwen. Naast een luisterd oor wordt er ook meegedacht en geholpen om alles naar wens te laten verlopen. Eerlijk, altijd bereikbaar, een lieve dame met respect en liefde zorgt voor een prachtige uitvaart. Bedankt voor alles!!!"
Margaret Beentjes
"Toen mijn moeder overleed waren we verdrietig en opgelucht maar ook trots op en blij met onze schoondochter Desley die haar uitvaart warm, liefdevol, deskundig en empatisch verzorgde. Familie en vrienden reageerden ook vol warmte en positiviteit over Desley’s begeleiding. In alles dacht ze met ons mee, maar liet ons de ruimte voor eigen ideeën. We gunnen iedereen zo’n warme, persoonlijke uitvaart verzorgd door “By Desley” Namens ons allemaal: Dank je wel Desley! Mijn vader zou zeggen:” Een 10 met een griffel”"
Evelien Randolfi-Nooter
"Wij bevelen by Desley uitvaarten van harte aan! Naar aanleiding van de positieve recensies op internet besloten wij om het verzorgen van de uitvaart van onze (schoon) moeder via by Desley uitvaarten te regelen. Dit is een zeer goede beslissing geweest. Desley en haar vader hebben ons op een persoonlijke en prettige manier bijgestaan in het hele proces voor- en na de uitvaart. De wijze waarop Desley meedacht en advies uitbracht was steeds professioneel, integer en goed afgestemd op onze ideeën en wensen. Desley en Theo; nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen, jullie zijn betrouwbare toppers en voor ons echt van meerwaarde geweest! Luigi en Evelien Randolfi Alphen aan den Rijn"
Yolanda van den Berg
"Wij kunnen u By Desley, Desley en Theo Boxtart van harte aanbevelen. Wat een kanjers!! Uit meerdere opgevraagde offertes hebben wij gekozen voor By Desley. Een heldere en duidelijke offerte en zeker niet de duurste. Desley kwam samen met haar vader Theo bij ons op kennismakingsbezoek. Beiden maakten al meteen op ons een professionele en zeer sympathieke indruk. Theo Boxtart ondersteunt zijn dochter op haar verzoek wanneer zij dat nodig acht. In ons geval was dat vooral op logistiek gebied. Gaandeweg het bespreken van de uitvaart hebben wij Desley leren kennen als een jonge zeer empathische vrouw die op professionele wijze veel meer betrokkenheid toont en duidelijk meer belangrijke details en ideeen uit zichzelf naar voren brengt dan een doorsnee uitvaartverzorger. Wij hebben veel bewondering gekregen voor Desley haar zeer goede inzicht en kennis van zaken. Het afscheid van onze dierbare hebben wij mede hierdoor op een prachtige wijze en volledig naar onze wens met elkaar kunnen afsluiten. Fraai detail bij het eindgesprek was dat Desley ons vertelde dat zij uit zichzelf had uitgezocht dat er toch een uitvaartpolis op naam van onze dierbare was. Wij hadden hierover alleen ons vermoeden uitgesproken maar konden dit zelf niet bevestigd krijgen. Hartelijk dank voor alles Desley en Theo! Ruud en Yolanda van den Berg, Alphen aan den Rijn"
Wim Sanders
"By Desley, onze redding. Wij hadden al jaren geleden verzonnen wat er bij het overlijden van een van ons zou gaan gebeuren, we hadden gekozen voor crematie en mijn vrouw had mij verzocht om zelf de rouwkaarten te maken. Een paar weken voor haar overlijden zijn we gaan regelen, we kwamen er niet uit of we konden het niet betalen. De rouwkaarten waren al gemaakt, maar daar had men geen oren naar. Na veel gepraat met de grote jongens zijn wij op het internet gaan zoeken en offertes aan gaan vragen. Dat hebben we geweten, maar één stak er met kop en schouders bovenuit en zo kwam er een jonge dame bij ons in huis om daar eens netjes en heel vakkundig over te praten. Wij vielen van de ene in de andere verbazing! Deze jonge dame wist van wanten en was kundig tot in de kleinste details, waaruit bleek dat wij het best konden betalen als we het op onze wijze tot uitvoer zouden willen brengen. Hiermee hebben we Desley en haar vader leren kennen die, toen het eenmaal nodig was, alles in de hand had en alles zeer gedisciplineerd en als de rust zelve tot uitvoer heeft gebracht. Precies zoals wij het hadden verzonnen en bedacht, incl. haar eigen goede ideeën De organisatie van deze uitvaart was haar voor de volle 100 procent toevertrouwd, ik en mijn familie kunnen haar van harte aanbevelen. Desley, hartelijk dank! Wim Sanders, weduwnaar van Ria Sanders"
Ruud Kolijn
"Desley heeft de uitvaart van mijn vrouw heel goed begeleid, met voor ons de juiste mix van betrokkenheid, respect en professionaliteit. Ze maakt duidelijke afspraken, is transparant over de kosten en reageert heel snel op aanvullende vragen of wensen. Alles bij elkaar heeft zij een uitstekende begeleiding precies volgens onze wensen verzorgd en kan ik haar diensten van harte aanbevelen!"
Pia Slootweg-Hoogeveen
"Op een dag hoorden wij, dat mijn man ongeneeslijk ziek was en hij wilde zijn crematie zelf regelen Nu was het geval, dat hij een muziekvriend had, Theo die er meer vanaf wist dan wij, want zijn dochter Desley en hij hebben een uitvaartonderneming : Ster uitvaartplanners Zoetermeer In het begin vroegen wij van alles aan Theo en later kwam Desley erbij er viel over alles te praten, zo konden wij ons een beeld vormen, van wat wij wilden op zijn crematie Een bijzondere rouwkaart met een app om zijn foto's te scannen, muziek gekozen bij elke spreker enz. Niets was jullie teveel, jullie zijn kanjers de crematie was zoals hij het had gewild Bedankt Desley en Theo voor de lieve, warme ondersteuning voor en na zijn overlijden namens mij, mijn kinderen/kleinkinderen bedankt voor alles Ster uitvaartplanners Zoetermeer we bevelen jullie aan"
Brenda Ras
"Na het overlijden van onze moeder en schoonmoeder zijn wij fantastisch begeleid door Desley Boxtart van Ster Uitvaartplanners. Zowel gedurende de voorbereiding, als tijdens de uitvaart was Desley zeer begripvol en allert. Zij gaf ons goede informatie en adviezen om de uitvaart zo passend mogelijk voor ons te organiseren. Zij was voor ons beschikbaar en toonde zich altijd direct betrokken! Ook de afwikkeling c.q. de betaling van de uitvaart verliep prettig. Desley nam zelfs de moeite om de factuur van de uitvaart persoonlijk te komen toe lichten. Kortom onze ervaring met deze uitvaartorganisatie en specifiek met Desley was zeer aangenaam en bijzonder."
Lian van Galen
"Mijn man is helaas op veel te jonge leeftijd, twee maanden geleden overleden. Desley heeft in deze moeilijke tijd zoveel voor ons betekend dat het bijna niet in woorden is uit te drukken. Ze heeft alles zo warm, liefdevol en geheel naar onze wensen uitgevoerd. Alles uitstekend geregeld. Ook heel professioneel van het regelen naar een ander crematorium omdat de andere verbouwd werd, kaarten, auto, muziek en ook vooral haar warme persoonlijkheid met het speechen en het regelen bij de uitvaart werd en wordt nog steeds door heel veel mensen genoemd als bijzonder. Desley nogmaals heel veel dank voor alles. Je bent een topper en wij willen jouw bedrijf van harte aanbevelen."
Diny & Mart de Jong
"Toen we in februari dit jaar te horen kregen dat mijn moeder nog maar een paar maanden te leven had, moesten we op zoek naar een uitvaartverzorger. Nadat we verschillende offertes hadden op gevraagd, is onze keuze gevallen op Desley Boxtart van Ster uitvaartplanners. In een eerste gesprek met Desley en Theo kwamen zij open, eerlijk en respectvol op ons over. We zijn heel blij met onze keuze. Samen met haar vader Theo heeft ze ons met allerlei beslissingen geholpen. Goede adviezen gegeven en samen met ons, onze eigen ideeën uitgewerkt. Desley en Theo hebben ons voor, tijdens en na het overlijden van mijn moeder (afgelopen september) met raad en daad bijgestaan. We kunnen haar nu ook nog steeds bellen als we ergens mee zitten, en neemt ze weer de tijd voor ons. We hebben het ziekbed en het overlijden van mijn moeder goed af kunnen sluiten dankzij Desley en Theo Boxtart, en zijn hier heel dankbaar voor. Ze krijgen van ons, niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk, een dikke 10!"
Paul Langezaal
"Mijn vrouw is eind augustus op 58 jarige leeftijd via euthanasie overleden na een langdurig ziek zijn. Wij waren in de gelukkige omstandigheid dat ik samen met mijn vrouw diverse uitvaartorganisaties kon raadplegen. We lette daarbij op de te leveren producten, heldere informatie, prijzen, maar vooral de menselijke betrokkenheid. We kregen diverse reacties en offertes aangeboden maar er stak er één met kop en schouders bovenuit, Desley Ster Uitvaartplanners. Samen met haar vader heeft zij mij, onze kinderen en mijn vrouw kort voor haar euthanasie op zeer rustige, menselijke en warmhartige manier uitleg gegeven over alle mogelijkheden voor de uitvaart. Zij hebben de hele uitvaart met alle wensen van mijn vrouw op een zeer liefdevolle en professionele wijze voorbereid, geregeld en uitgevoerd. Bij het schrijven van deze recensie schieten de tranen in mijn ogen als ik terugdenk aan de prachtige wijze waarop Desley ons heeft ondersteund en de uitvaart onvergetelijk mooi heeft gemaakt. Desley, ik wil je alsnog hartelijk bedanken voor de manier waarop jij met je vader de uitvaart hebt uitgevoerd. Voor mij, mijn vrouw en kinderen zijn jullie "Desley Boxtart - Ster Uitvaartplanners", de uitvaartorganisatie, waar betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit samenkomen en leiden tot een prachtige uitvaart. DANK en heel veel SUCCES!"
Klanten
beoordeling
10,0

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Kalverweide 28, 2727 GD, Zoetermeer

Top reviews

Bekijk hier een greep uit de reviews van deze leverancier.

"De uitvaart van mijn moeder is door Desley voortreffelijk geregeld. Met oog voor de ogenschijnlijk kleinste details. Desley zorgt dat alles perfect is en dat je nergens omkijken naar hebt. Dat begon al bij de vraag naar de offerte. Ze belt eerst met vragen over de wensen en verwerkt deze al in de offerte. Foutjes die worden gemaakt door andere partijen lost ze op zonder dat je het in de gaten hebt. Zo verscheen er, ondanks dat Desley een witte rouwauto had besteld, een zwarte auto. Desley belt dan onmiddellijk op om de auto om te ruilen. En dat gebeurt dan heel rustig. Nog bijzonderder was dat Desley bij de overleggen over de uitvaart adviseerde om de beelden van mijn moeder, ze was beeldhouwster, mee te nemen om de zaal aan te kleden. En we vinden onder een van de beelden een grafrede die mijn moeder al had geschreven. Alles paste in elkaar. Door By Desley kijken we terug op een liefdevol en passend afscheid. De offerte was niet hoger dan andere uitvaartmaatschappijen terwijl je bij Desley heel veel persoonlijke aandacht krijgt voor een uitvaart volgens de wens van mijn moeder. Wij zijn ontzettend blij dat we haar getroffen hebben. Wij kunnen iedereen By Desley van harte aanbevelen."
Pauline van den Broeke
"Desley is een deskundig en warm persoon. Zij heeft de uitvaart van mijn vader zeer professioneel verzorgd. Daarnaast heeft zij ook de aandacht voor de familie van de overledene. Desley krijgt van ons een dikke 10! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen."
sandra.kerpel
Review geven
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje