Terug naar overzicht

InLiefde Uitvaartzorg en Rouwbegeleiding

Klanten
beoordeling
0,0

Praktijk InLiefde

Zorg (voor) Voor, Na en Tijdens een prachtig leven

Hoe lang of kort het leven op deze aarde ook mag duren het heeft altijd een impact, een voetafdruk, een hartgevoel achtergelaten waar ruimte, aandacht en liefde voor mag zijn. In mijn praktijk werk ik zoals onze oe moeders al deden. Heel natuurlijk met veel liefde, zorg en aandacht.

Ieder mens is verschillend daarom geen standaard werkwijzen maar een vorm die jou/jullie weergeeft. Die aanraakt wat jullie belangrijk vinden en willen door- of meegeven.

Mag ik jullie bijstaan?

Samen maken we een dienst die past, die jullie signatuur heeft. Die weergeeft  het verdriet, de liefde, de plek die hij/zij in nam maar vooral wat voor mens hij/zij was.

Ik help jullie met de dienst, met de rituelen die jullie (misschien) willen geven maar na de uitvaart houd mijn service niet op. Jullie krijgen ook nazorg en begeleiding want een leven weer opbouwen na een leven is een hele reis. Het pad is niet makkelijk en soms moeilijk alleen begaanbaar. Samen kunnen we je pad op lopen, samen op weg gaan naar je nieuwe leven

InLiefde bied begeleiding, zorg en steun op ieder gebied voor baby's (prematuur en voldragen) , kinderen, jongvolwassenen en degene die zij achterlaten. Ik bied 1 plek waar alles geregeld kan worden zowel gevoelsmatig als praktisch

Voor vragen, informatie of maken van een afspraak (kan ook voordat dood zijn intrede doet) kunt u altijd contact opnemen, ik help u graag verder.

InLiefde 

Agnes Bremer

 

 

 

 

 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mantinghstraat 79, 7908 AW, Hoogeveen

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met InLiefde Uitvaartzorg en Rouwbegeleiding voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Mantinghstraat 79, 7908 AW, Hoogeveen
RememberMe.nl

Voor een afscheid met een gekleurd randje