0
Terug naar overzicht

Itsteefanofskie

Klanten
beoordeling
0,0

Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg en It Stee fan ôfskie bieden meerwaarde.

Rust en ruimte. Dat is het eerste dat opvalt als je ‘It Stee fân ôfskie’ binnenkomt. Daarom past de afscheidsboerderij midden in Burgum ook zo goed bij Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg. Sjoerdtje, Anneke, Riek en Roel verzorgen uitvaarten namelijk vanuit die gedachte: zij bieden families rust in de week van afscheid en ruimte om vanuit eigen kracht invulling te geven aan de uitvaart. 

Dat dit ook zo gevoeld wordt door vele nabestaanden, blijkt uit het feit dat de onderneming bijzondere uitvaarten en bijzondere families aantrekt. “Wij bieden extra zorg en dat voelen mensen. Wij trekken geen ‘muur op’ zodat de emoties van de families niet bij ons binnenkomen, wij werken juist vanuit die emotie. Als je niet meevoelt, kun je ook niet aanvoelen wat er nodig is. Terwijl juist daarin de meerwaarde zit.” Sjoerdtje is gepassioneerd over het werk dat ze al veertien jaar met hart en ziel doet. “Ik heb zelf een achtergrond in de zorg en het onderwijs en ik merk dat ik er daardoor anders in sta. Anneke, Riek en Roel hebben precies diezelfde benadering. Als ze die niet hadden gehad, hadden we dit ook niet samen kunnen doen. Mensen komen bij ons omdat wij het anders doen: betrokken, rustig, creatief en met alle ruimte voor persoonlijke inbreng.” 

Wat past bij jou? 
De rode draad van de uitvaartzorg zoals Sjoerdtje en haar collega’s bieden is mensen in hun kracht zetten, zodat zij zelf handen en voeten kunnen geven aan het afscheid. “Mensen waren vroeger vaak toeschouwer na een overlijden. Dat hoeft niet meer: het is jouw afscheid, wat past bij jou en wat wil je doen om uiting te geven aan je gevoelens? Wil je bijvoorbeeld helpen bij de laatste verzorging, bij het ontwerpen van de kaart of de bloemstukken, wil je wat zeggen tijdens de uitvaart?” 

Voorgesprekken 
Bijna de helft van de uitvaarten komt tot stand na voorgesprekken met de persoon die zal overlijden. “Omdat wij extra zorg geven, trekken wij dat aan. Mensen die zelf hun uitvaart willen regelen, komen vaak bij ons terecht. We vinden dat bijzonder om te doen, want het geeft veel rust, als alles goed geregeld is.” 

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schoolstraat 102 , 9251 ED , Burgum

Laat een recensie achter

Deel je ervaring met Itsteefanofskie voor anderen.

Contact

Neem contact op met de leverancier als je vragen hebt of iets wilt bestellen.

Schoolstraat 102 , 9251 ED , Burgum
RememberMe

Voor een afscheid met een gekleurd randje